Alla inlägg under oktober 2009

Av vampireslave - 15 oktober 2009 23:22

idag har det lekts och fikats. krypets älskade kannibalpussarkompis har varit här. tillsammans har de sjungit, läst böcker, kivats om leksaker och klappat katter. nej freja, pussa inte pucko i rumpan! en härlig äppelpaj fick lyxa till mellanmålet. framåt middag kom farmor förbi. mys!


somnade i soffan efter läggningar och kvällsfika. vaknade till animal rescue på TV och en katt som kramat om en kaktus. taggar precis överallt. man såg inte ens att det var en katt därunder. shit. livet är inte alltid så lätt! katten var dock envis och klarade sig, efter flera timmars taggplockning med lugnande medel. tror jag ska tänka på den där lilla katten nästa gång vardagen känns motig. jag har i alla fall inte kaktustaggar överallt...

Av vampireslave - 14 oktober 2009 19:39

 


"jag ber om ursäkt å min sjukdoms vägnar.

jag hoppas att du aldrig förlåter den.

någonsin."


och tårarna rinner igen.

stormen som inte syns.

Av vampireslave - 13 oktober 2009 20:45

nu vet jag inte vad jag vill! fast jag var så säker. tänk vad livet svänger. nåja. än finns tid för eftertanke. eller förtanke. får läsa på ordentligt så jag inte gör några misstag. i och för sig skulle det väl inte innebära någon katastrof. det finns alltid chans att byta. men skönt att vara på rätt spår från början.


idag var vincent och nathalie här. inte lilla vincent. längre. stora vincent! så härligt att se. vilken kille. som han vuxit. tagit världen med storm. och herr vargavinter blev hajen. vad gör det om man har ett svårt namn. hajen lika bra som något. och yla och vilda blev ylda i ett stressigt ögonblick. så mycket de ska hinna med, de små. bäst att komprimera!


efter årets bästa racer-läggning av småbarn vandrade jag iväg till dagis på föräldramöte. två timmar senare kom jag hem med budgetsiffror och emilio reggio-pedagogik i skallen. kanske även lite klokare. jag vet även att krypet älskar att åka buss med dagis. hrmpf. åka buss med mamma och pappa är i alla fall ingen höjdare! fick se en del härliga kort när hon vandrar runt i skogen i sin monstermössa. sötnäsa.


nu ska jag hoppa in i duschen. sen te i vårt ommöblerade vardagsrum. helt sjukt vad lite förändring kan göra. en möblering jag absolut inte ville göra när vi först flyttade in. shit pommes frites aldrig att jag ställer en soffa framför ett fönster! men nu är det gjort och gaaah vad bra det blev!

Av vampireslave - 11 oktober 2009 20:58

kura skymning. låter hur mysigt som helst. det är mitt favorituttryck. men jag använder det aldrig. glömmer bort orden. läser de ibland och blir alldeles varm inombords. vilket är ditt?


det blev hårfärg. och svarta öron. och en fläckig panna. glömde visst av att tvätta bort färgen i ansiktet. sånt är livet. hade rosa öron en gång så detta var väl snäppet bättre. nu är det mycket jag vill göra men lite jag orkar. tog mig an lite yoga efter läggningarna. hade planer på en dusch men hamnade slösurfandes vid datorn istället. förstår inte riktigt hur det gick till. har ylas kräk i håret så det borde varit prio ett.


nåväl. huvet under kran och sen är det godnatt.

Av vampireslave - 8 oktober 2009 20:56

ibland är det enkla oxå det roligaste. just detta stackars lilla pulvermått får sig en rejäl avhyvling emellanåt. när hon inte försöker äta upp det försöker hon skrika ihjäl det. eller prata med det. eller lära det att jollra. otroligt intensiv är hon i alla fall  i sina närmanden! ...och riktigt söt, om en opartisk mamma får säga sitt.


 

Av vampireslave - 8 oktober 2009 20:30

jag är trött. med ont i huvet. men dagen har varit rolig. hälsade på hemma hos krypets tvillingkompisar. fick ärva lite vinterkläder och vagnshjulen pumpade. inte illa måste jag säga! dessutom supergod gulaschsoppa och mumsigt fika. krypet lekte i trappen. tomten hon önskar sig en sådan i julklapp. en trappa. tydligen det roligaste som finns just nu! en härlig höstdag med promenad vid vattnet. batteriladdning.


på bussen på väg hem sov de små. den stora satt mäkta fascinerad över en man med keps. tittade, pekade och skrattade. så tokigt! en keps! han skrattade tillbaka. hon har visst glömt att hon använde en själv hela sommaren. sen lärde hon sig ordet dörr. det går fort nu. och talade om att bussen har tak, väggar och golv. fint att veta.


igår och idag har hon tränat på att säga äpple. det går sådär. men låter himla kul. bläppläpp! och tuppen består. googlegooglegooglegoogle. kan ju undra om hon smygsurfar om nätterna.


nu vill jag helst färga håret men vet inte om jag orkar. igår somnade jag tio över sju så det vore ju trevligt att orka vara uppe en stund ikväll. te och kvällsgos med katterna under en filt är ju inte helt fel. kanske jag får sitta ensam i soffan om håret stinker apa. men vill man vara fin får man lida pin. och vad tycker ni förresten om mina piercingar? vanliga fast ovanliga. längtar tills jag kan byta till riktiga smycken.


och pin-koden har kommit. och därmed även andra funderingar. alltid något litet krångel men detta ska nog kunna lösas enkelt. förändring blir det minsann. längtar redan. som att få en julklapp till midsommar. pirr!pirr!

Av vampireslave - 8 oktober 2009 20:29

härärom!


 

Av vampireslave - 4 oktober 2009 19:58

nästa vecka händer det. jag får pin-koden som förhoppningsvis förändrar mitt liv. hur och när avslöjas senare. mycket senare. men spännande är det!

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards