Direktlänk till inlägg 24 oktober 2009

tvillingbetraktelser

Av vampireslave - 24 oktober 2009 19:03

tvillingbetraktelse. ibland händer det att fel barn stoppas i fel säng. småkrypen är inte alls lika. och otroligt lika. på samma gång. dialogen som utspelade sig är ju inte klok egentligen. jag skyller helt och fullt på den utarmande tröttheten:


vargaman: (suck)...och sen när började yla sova i vildas säng... (lyfter upp bebbe igen när han inser sitt misstag)

vampireslave: (på väg med vilda mot ylas säng) jamen jag tyckte väl att det var vilda jag höll i!


så galet. och vilken knäpp känsla. vi har aldrig gjort en sådan förväxling förut. jag har många gånger behövt titta efter en extra gång för att vara säker på vem som är vem, men aldrig att jag faktiskt gjort fel! så kan det gå. på väg mot sovrummet var jag säker på att jag bar vilda. när sambon stannade till vid vildas säng fortsatte jag automatiskt mot ylas. utan att tänka. hoppas jag blir förlåten!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vampireslave - 28 oktober 2009 20:42

jag provar mina vingar. kanske kan jag lära mig flyga. åtminstone förstå hur wordpress funkar. där tänker jag hålla till ett tag. får se vart jag landar. kika in i nätet hos vampireslave! ...

Av vampireslave - 27 oktober 2009 18:48

idag är det lördag. så sant som det är sagt. desperate housewives på tv ikväll. alltså är det lördag. nya nemi ramlade in genom brevlådan idag. dubbellördag. och på lördagar får man äta godis. därför gick vi i samlad trupp till affären för att inhand...

Av vampireslave - 26 oktober 2009 12:34

det här med tid. den är svår att hålla koll på. nuförtiden. åldrar och minuter känns som petitesser. men visst blir kinderna lite skamligt röda när jag vid frukosten insåg att vilda och yla blivit fem månader gamla. FÖR TVÅ DAGAR SEN.   för mycke...

arg

Av vampireslave - 25 oktober 2009 10:32

anledningen till att jag bytte till BLOGGAGRATIS bloggportal var för att slippa all satans reklam. trött på detta hos blogg.se tyckte jag att bloggagratis var ett perfekt alternativ. för ett tag sedan bytte portalen namn till bloggplatsen, och vad se...

Av vampireslave - 21 oktober 2009 19:23

jag kör snabbvarianten: igår: rrrroooaaarrrrr... myyys! idag: tittat på bil modell kombi. slug säljare till strulig bil. tur jag hade två detektiver med mig. yla och vilda: andra vaccinationen. yla har än så länge inte reagerat. vilda fick alv...

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vampireslave  med Blogkeen
Följ vampireslave  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se