Direktlänk till inlägg 21 oktober 2009

onsdag

Av vampireslave - 21 oktober 2009 19:23

jag kör snabbvarianten:

igår: rrrroooaaarrrrr... myyys!

idag: tittat på bil modell kombi. slug säljare till strulig bil. tur jag hade två detektiver med mig.

yla och vilda: andra vaccinationen. yla har än så länge inte reagerat. vilda fick alvedon för ett par timmar sedan. ont i hela kroppen och panik. stackars.

freja: världens tröttaste unge. satt och stirrade på tallriken vid middagen och började gråta för att hon inte orkade ta upp skeden och äta. trots att hon var hungrig. tuff dag på dagis med minimal vila. jag fick äran att mata henne lite. stor får känna sig liten ibland. det är ju så hon är. stor men liten.

vargaman: fortfarande världens bästa.

jag: glad men trött. lugn och harmonisk. hittade dessutom marabous vinter-edition. smakar jul.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Annica

22 oktober 2009 21:15

Vinter-edition???!!! Vart vart?? Måste provas! :)

 
Sanna

Sanna

23 oktober 2009 18:30

*svar* ja fast bebis får gärna titta ut efter vecka 37 eller vad det är för gräns för att man ska slippa oroa sig sådär :P

http://saos.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vampireslave - 28 oktober 2009 20:42

jag provar mina vingar. kanske kan jag lära mig flyga. åtminstone förstå hur wordpress funkar. där tänker jag hålla till ett tag. får se vart jag landar. kika in i nätet hos vampireslave! ...

Av vampireslave - 27 oktober 2009 18:48

idag är det lördag. så sant som det är sagt. desperate housewives på tv ikväll. alltså är det lördag. nya nemi ramlade in genom brevlådan idag. dubbellördag. och på lördagar får man äta godis. därför gick vi i samlad trupp till affären för att inhand...

Av vampireslave - 26 oktober 2009 12:34

det här med tid. den är svår att hålla koll på. nuförtiden. åldrar och minuter känns som petitesser. men visst blir kinderna lite skamligt röda när jag vid frukosten insåg att vilda och yla blivit fem månader gamla. FÖR TVÅ DAGAR SEN.   för mycke...

arg

Av vampireslave - 25 oktober 2009 10:32

anledningen till att jag bytte till BLOGGAGRATIS bloggportal var för att slippa all satans reklam. trött på detta hos blogg.se tyckte jag att bloggagratis var ett perfekt alternativ. för ett tag sedan bytte portalen namn till bloggplatsen, och vad se...

Av vampireslave - 24 oktober 2009 19:03

tvillingbetraktelse. ibland händer det att fel barn stoppas i fel säng. småkrypen är inte alls lika. och otroligt lika. på samma gång. dialogen som utspelade sig är ju inte klok egentligen. jag skyller helt och fullt på den utarmande tröttheten:   ...

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vampireslave  med Blogkeen
Följ vampireslave  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se