Direktlänk till inlägg 15 oktober 2009

lek och skoj

Av vampireslave - 15 oktober 2009 23:22

idag har det lekts och fikats. krypets älskade kannibalpussarkompis har varit här. tillsammans har de sjungit, läst böcker, kivats om leksaker och klappat katter. nej freja, pussa inte pucko i rumpan! en härlig äppelpaj fick lyxa till mellanmålet. framåt middag kom farmor förbi. mys!


somnade i soffan efter läggningar och kvällsfika. vaknade till animal rescue på TV och en katt som kramat om en kaktus. taggar precis överallt. man såg inte ens att det var en katt därunder. shit. livet är inte alltid så lätt! katten var dock envis och klarade sig, efter flera timmars taggplockning med lugnande medel. tror jag ska tänka på den där lilla katten nästa gång vardagen känns motig. jag har i alla fall inte kaktustaggar överallt...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kajsa

16 oktober 2009 07:42

Men stackars lilla katt! Hur gick det till egentligen? Hur kommer det sig att den kramade en kaktus?

 
Malin

Malin

16 oktober 2009 13:43

Har också sett det avsnittet, tog ett tag innan jag insåg att det faktiskt var en katt.. såg mest ut som en jamande kaktus ): Väldigt hemskt att se, har svårt att se såna program överhuvudtaget, det liksom skär i hjärtat..

http://thepaint.blogg.se

 
Lars

Lars

17 oktober 2009 00:34

Kannibalpussarkompis lät lite läskigt, fast inte lika läskigt som katten som lekte med kaktusen då. Lilltösen här hemma skulle nog behöva en kompis i hennes egen ålder att tjivas lite med men det är svårt när man är socialt utvecklad som en guldfisk?

http://przestraszony.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vampireslave - 28 oktober 2009 20:42

jag provar mina vingar. kanske kan jag lära mig flyga. åtminstone förstå hur wordpress funkar. där tänker jag hålla till ett tag. får se vart jag landar. kika in i nätet hos vampireslave! ...

Av vampireslave - 27 oktober 2009 18:48

idag är det lördag. så sant som det är sagt. desperate housewives på tv ikväll. alltså är det lördag. nya nemi ramlade in genom brevlådan idag. dubbellördag. och på lördagar får man äta godis. därför gick vi i samlad trupp till affären för att inhand...

Av vampireslave - 26 oktober 2009 12:34

det här med tid. den är svår att hålla koll på. nuförtiden. åldrar och minuter känns som petitesser. men visst blir kinderna lite skamligt röda när jag vid frukosten insåg att vilda och yla blivit fem månader gamla. FÖR TVÅ DAGAR SEN.   för mycke...

arg

Av vampireslave - 25 oktober 2009 10:32

anledningen till att jag bytte till BLOGGAGRATIS bloggportal var för att slippa all satans reklam. trött på detta hos blogg.se tyckte jag att bloggagratis var ett perfekt alternativ. för ett tag sedan bytte portalen namn till bloggplatsen, och vad se...

Av vampireslave - 24 oktober 2009 19:03

tvillingbetraktelse. ibland händer det att fel barn stoppas i fel säng. småkrypen är inte alls lika. och otroligt lika. på samma gång. dialogen som utspelade sig är ju inte klok egentligen. jag skyller helt och fullt på den utarmande tröttheten:   ...

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vampireslave  med Blogkeen
Följ vampireslave  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se