Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

en dagens, tack

Av vampireslave - 13 oktober 2009 20:45

nu vet jag inte vad jag vill! fast jag var så säker. tänk vad livet svänger. nåja. än finns tid för eftertanke. eller förtanke. får läsa på ordentligt så jag inte gör några misstag. i och för sig skulle det väl inte innebära någon katastrof. det finns alltid chans att byta. men skönt att vara på rätt spår från början.


idag var vincent och nathalie här. inte lilla vincent. längre. stora vincent! så härligt att se. vilken kille. som han vuxit. tagit världen med storm. och herr vargavinter blev hajen. vad gör det om man har ett svårt namn. hajen lika bra som något. och yla och vilda blev ylda i ett stressigt ögonblick. så mycket de ska hinna med, de små. bäst att komprimera!


efter årets bästa racer-läggning av småbarn vandrade jag iväg till dagis på föräldramöte. två timmar senare kom jag hem med budgetsiffror och emilio reggio-pedagogik i skallen. kanske även lite klokare. jag vet även att krypet älskar att åka buss med dagis. hrmpf. åka buss med mamma och pappa är i alla fall ingen höjdare! fick se en del härliga kort när hon vandrar runt i skogen i sin monstermössa. sötnäsa.


nu ska jag hoppa in i duschen. sen te i vårt ommöblerade vardagsrum. helt sjukt vad lite förändring kan göra. en möblering jag absolut inte ville göra när vi först flyttade in. shit pommes frites aldrig att jag ställer en soffa framför ett fönster! men nu är det gjort och gaaah vad bra det blev!

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

13 oktober 2009 23:44

Ok, jag tar tillbaks mitt förra inlägg. Kan ju inte vara det. :) Då har jag en annan gissning, kanske.

http://www.salo.blogg.se

 
Ingen bild

Kajsa

14 oktober 2009 12:58

Jag käner igen mig i det där att ändra mig - jag har ju också varit där några ggr. För mig var det i a a f så att när jag sen visste då VISSTE jag verkligen : ) Kanske inte så mycket till hjälp i det här läget, men det jag vill förmedla är att att lyssna på magkänslan är viktigt, tror jag.

Reggio emilia-pedagogiken har jag varit involverad i och jag tycker att den verkar riktigt bra, dock inte i sin mest extrema form, men den e nog inte så vanlig å andra sidan.

Intressant möblering! Har alltid tänkt som du, jag med, men just nu har jag faktiskt en soffa framför ett fönster och det fungerar utmärkt : )

Kram på dig!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vampireslave - 28 oktober 2009 20:42

jag provar mina vingar. kanske kan jag lära mig flyga. åtminstone förstå hur wordpress funkar. där tänker jag hålla till ett tag. får se vart jag landar. kika in i nätet hos vampireslave! ...

Av vampireslave - 27 oktober 2009 18:48

idag är det lördag. så sant som det är sagt. desperate housewives på tv ikväll. alltså är det lördag. nya nemi ramlade in genom brevlådan idag. dubbellördag. och på lördagar får man äta godis. därför gick vi i samlad trupp till affären för att inhand...

Av vampireslave - 26 oktober 2009 12:34

det här med tid. den är svår att hålla koll på. nuförtiden. åldrar och minuter känns som petitesser. men visst blir kinderna lite skamligt röda när jag vid frukosten insåg att vilda och yla blivit fem månader gamla. FÖR TVÅ DAGAR SEN.   för mycke...

arg

Av vampireslave - 25 oktober 2009 10:32

anledningen till att jag bytte till BLOGGAGRATIS bloggportal var för att slippa all satans reklam. trött på detta hos blogg.se tyckte jag att bloggagratis var ett perfekt alternativ. för ett tag sedan bytte portalen namn till bloggplatsen, och vad se...

Av vampireslave - 24 oktober 2009 19:03

tvillingbetraktelse. ibland händer det att fel barn stoppas i fel säng. småkrypen är inte alls lika. och otroligt lika. på samma gång. dialogen som utspelade sig är ju inte klok egentligen. jag skyller helt och fullt på den utarmande tröttheten:   ...

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vampireslave  med Blogkeen
Följ vampireslave  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se