Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

favorituttryck

Av vampireslave - 11 oktober 2009 20:58

kura skymning. låter hur mysigt som helst. det är mitt favorituttryck. men jag använder det aldrig. glömmer bort orden. läser de ibland och blir alldeles varm inombords. vilket är ditt?


det blev hårfärg. och svarta öron. och en fläckig panna. glömde visst av att tvätta bort färgen i ansiktet. sånt är livet. hade rosa öron en gång så detta var väl snäppet bättre. nu är det mycket jag vill göra men lite jag orkar. tog mig an lite yoga efter läggningarna. hade planer på en dusch men hamnade slösurfandes vid datorn istället. förstår inte riktigt hur det gick till. har ylas kräk i håret så det borde varit prio ett.


nåväl. huvet under kran och sen är det godnatt.

 
ANNONS
 
tess

tess

12 oktober 2009 08:46

Ja det är konstigt de dära... att man liksom fastnar någonstanns på vägen.... jag kan sitta i timmar utan att komma in i duschen ibland... konstigt.

Hoppas du får en bra måndag //tess

http://tess701.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vampireslave - 28 oktober 2009 20:42

jag provar mina vingar. kanske kan jag lära mig flyga. åtminstone förstå hur wordpress funkar. där tänker jag hålla till ett tag. får se vart jag landar. kika in i nätet hos vampireslave! ...

Av vampireslave - 27 oktober 2009 18:48

idag är det lördag. så sant som det är sagt. desperate housewives på tv ikväll. alltså är det lördag. nya nemi ramlade in genom brevlådan idag. dubbellördag. och på lördagar får man äta godis. därför gick vi i samlad trupp till affären för att inhand...

Av vampireslave - 26 oktober 2009 12:34

det här med tid. den är svår att hålla koll på. nuförtiden. åldrar och minuter känns som petitesser. men visst blir kinderna lite skamligt röda när jag vid frukosten insåg att vilda och yla blivit fem månader gamla. FÖR TVÅ DAGAR SEN.   för mycke...

arg

Av vampireslave - 25 oktober 2009 10:32

anledningen till att jag bytte till BLOGGAGRATIS bloggportal var för att slippa all satans reklam. trött på detta hos blogg.se tyckte jag att bloggagratis var ett perfekt alternativ. för ett tag sedan bytte portalen namn till bloggplatsen, och vad se...

Av vampireslave - 24 oktober 2009 19:03

tvillingbetraktelse. ibland händer det att fel barn stoppas i fel säng. småkrypen är inte alls lika. och otroligt lika. på samma gång. dialogen som utspelade sig är ju inte klok egentligen. jag skyller helt och fullt på den utarmande tröttheten:   ...

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vampireslave  med Blogkeen
Följ vampireslave  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se