Direktlänk till inlägg 8 oktober 2009

kvällsfunderingar

Av vampireslave - 8 oktober 2009 20:30

jag är trött. med ont i huvet. men dagen har varit rolig. hälsade på hemma hos krypets tvillingkompisar. fick ärva lite vinterkläder och vagnshjulen pumpade. inte illa måste jag säga! dessutom supergod gulaschsoppa och mumsigt fika. krypet lekte i trappen. tomten hon önskar sig en sådan i julklapp. en trappa. tydligen det roligaste som finns just nu! en härlig höstdag med promenad vid vattnet. batteriladdning.


på bussen på väg hem sov de små. den stora satt mäkta fascinerad över en man med keps. tittade, pekade och skrattade. så tokigt! en keps! han skrattade tillbaka. hon har visst glömt att hon använde en själv hela sommaren. sen lärde hon sig ordet dörr. det går fort nu. och talade om att bussen har tak, väggar och golv. fint att veta.


igår och idag har hon tränat på att säga äpple. det går sådär. men låter himla kul. bläppläpp! och tuppen består. googlegooglegooglegoogle. kan ju undra om hon smygsurfar om nätterna.


nu vill jag helst färga håret men vet inte om jag orkar. igår somnade jag tio över sju så det vore ju trevligt att orka vara uppe en stund ikväll. te och kvällsgos med katterna under en filt är ju inte helt fel. kanske jag får sitta ensam i soffan om håret stinker apa. men vill man vara fin får man lida pin. och vad tycker ni förresten om mina piercingar? vanliga fast ovanliga. längtar tills jag kan byta till riktiga smycken.


och pin-koden har kommit. och därmed även andra funderingar. alltid något litet krångel men detta ska nog kunna lösas enkelt. förändring blir det minsann. längtar redan. som att få en julklapp till midsommar. pirr!pirr!

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

8 oktober 2009 23:43

Du är väl inte på smällen igen?! *räknar månader till midsommar*

http://www.salo.blogg.se

 
Sanna

Sanna

8 oktober 2009 23:44

Och förresten, piercingarna var ju skitafräna. :) Glömde säga det när vi sågs... *kram*

http://www.salo.blogg.se

 
CrimsonAnna

CrimsonAnna

9 oktober 2009 08:37

Mycket snygga piercings-inte för stora men ändå med attityd.

http://metalanna.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vampireslave - 28 oktober 2009 20:42

jag provar mina vingar. kanske kan jag lära mig flyga. åtminstone förstå hur wordpress funkar. där tänker jag hålla till ett tag. får se vart jag landar. kika in i nätet hos vampireslave! ...

Av vampireslave - 27 oktober 2009 18:48

idag är det lördag. så sant som det är sagt. desperate housewives på tv ikväll. alltså är det lördag. nya nemi ramlade in genom brevlådan idag. dubbellördag. och på lördagar får man äta godis. därför gick vi i samlad trupp till affären för att inhand...

Av vampireslave - 26 oktober 2009 12:34

det här med tid. den är svår att hålla koll på. nuförtiden. åldrar och minuter känns som petitesser. men visst blir kinderna lite skamligt röda när jag vid frukosten insåg att vilda och yla blivit fem månader gamla. FÖR TVÅ DAGAR SEN.   för mycke...

arg

Av vampireslave - 25 oktober 2009 10:32

anledningen till att jag bytte till BLOGGAGRATIS bloggportal var för att slippa all satans reklam. trött på detta hos blogg.se tyckte jag att bloggagratis var ett perfekt alternativ. för ett tag sedan bytte portalen namn till bloggplatsen, och vad se...

Av vampireslave - 24 oktober 2009 19:03

tvillingbetraktelse. ibland händer det att fel barn stoppas i fel säng. småkrypen är inte alls lika. och otroligt lika. på samma gång. dialogen som utspelade sig är ju inte klok egentligen. jag skyller helt och fullt på den utarmande tröttheten:   ...

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vampireslave  med Blogkeen
Följ vampireslave  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se