Direktlänk till inlägg 3 oktober 2009

sångboken

Av vampireslave - 3 oktober 2009 20:07

jakten på barnvisor fortsätter. eller snarare nedskrivningen av dem. för ett gediget förråd av barnvisor, det har vi redan! surfade runt lite på nätet och hittade fyra verser till blinka lilla stjärna. vad säger ni om denna söta visa:


blinka lilla stjärna där

hur jag undrar var du är

fjärran lockar du min syn

lik en diamant i skyn

blinka lilla stjärna där

hur jag undrar var du är


när den sköna sol gått ner

strax du kommer fram och ler

börjar så din stilla gång

blinkar blinkar natten lång

blinka lilla stjärna där

hur jag undrar var du är


vandraren på nattlig stig

för ditt ljus han älskar dig

han ej hade sett att gå

om du inte glimmat så

blinka lilla stjärna där

hur jag undrar var du är


ofta du med blick så fin

tittar genom min gardin

sluter ögat ej förrän

solen visar sig igen

blinka lilla stjärna där

hur jag undrar var du är


från barnvisor

 
ANNONS
 
Ingen bild

Annica

4 oktober 2009 19:24

Åå...har aldrig sett alla verserna. Va fina dom är! Det där med nattlig stig har jag sett/hört någonstans för lääängesedan. Roligt!

 
Ingen bild

Mia

5 oktober 2009 18:13

Vad fin den var. Har bara hört/sjungit dom två första verserna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vampireslave - 28 oktober 2009 20:42

jag provar mina vingar. kanske kan jag lära mig flyga. åtminstone förstå hur wordpress funkar. där tänker jag hålla till ett tag. får se vart jag landar. kika in i nätet hos vampireslave! ...

Av vampireslave - 27 oktober 2009 18:48

idag är det lördag. så sant som det är sagt. desperate housewives på tv ikväll. alltså är det lördag. nya nemi ramlade in genom brevlådan idag. dubbellördag. och på lördagar får man äta godis. därför gick vi i samlad trupp till affären för att inhand...

Av vampireslave - 26 oktober 2009 12:34

det här med tid. den är svår att hålla koll på. nuförtiden. åldrar och minuter känns som petitesser. men visst blir kinderna lite skamligt röda när jag vid frukosten insåg att vilda och yla blivit fem månader gamla. FÖR TVÅ DAGAR SEN.   för mycke...

arg

Av vampireslave - 25 oktober 2009 10:32

anledningen till att jag bytte till BLOGGAGRATIS bloggportal var för att slippa all satans reklam. trött på detta hos blogg.se tyckte jag att bloggagratis var ett perfekt alternativ. för ett tag sedan bytte portalen namn till bloggplatsen, och vad se...

Av vampireslave - 24 oktober 2009 19:03

tvillingbetraktelse. ibland händer det att fel barn stoppas i fel säng. småkrypen är inte alls lika. och otroligt lika. på samma gång. dialogen som utspelade sig är ju inte klok egentligen. jag skyller helt och fullt på den utarmande tröttheten:   ...

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vampireslave  med Blogkeen
Följ vampireslave  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se