Direktlänk till inlägg 1 oktober 2009

öppna förskolan

Av vampireslave - 1 oktober 2009 14:32

tiden flyger iväg. i helgen hade vi nattbesök på soffan. mycket trevligt. krypet fick några sångdjur och lite andra grejer. sångboken fylls ideligen på med nya texter! roligt.


idag har vi varit på öppna förskolan med alla tre. tokmycket folk. roligt och en massa grejer för ungarna att pyssla med. men själv kände jag mig lite sliten efteråt. det tar på krafterna att åka iväg hela familjen. blir nog lättare när småkrypen lärt sig sitta åtminstone och kan pilla med nåt själva en stund. blir så mycket bärande fram och tillbaka nu.träffade en av krypets tvillingkompisar och fick ärva några leksaker. vår räddning på bussen hem när tröttfreja längtade efter bamse och kudden!


roligast just nu:

-freja, vad säger tuppen?

-kuckelikuuugogelgogelgogelgogel!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lotta

2 oktober 2009 08:38

Underbart når barnen börjar prata, även om det blir lite tokigt (men ack så roligt!)
Jag ska skvallra för dig om vad Jimmy sa en dag när vi åkte buss! Han var 4 år:
-Mamma, bor vi i Sverige?
-Ja, vi bor i Sverige.
-Mormor också?
-Ja, mormor också. Alla som pratar svenska bor i Sverige.
-Men i Englund pratar dom inte svenska!
Jag trodde att han menade England så jag frågade:
-Nähä, vad pratar man där då?
Han svarade:
-Mest bara skit!!
Jag behöver väl inte berätta vad tanterna bakom oss gjorde? Dom skrattade så att jag trodde att de skulle ramla ur sätena!
Ja, de barnen! Dom är helt underbara!
Du får fråga Jimmy om han kommer ihåg bussresan!
Kram till dig och de dina!

 
Sanna

Sanna

2 oktober 2009 15:51

Tack för dom uppmuntrande kommentarerna! : ) Ja det är ju det som är så fantastiskt att man faktiskt vill göra om det :P för just nu känns de spontant som att jag never ever vill vara gravid igen men samtidigt vet jag att jag kommer vara det eftersom både jag och Ronny vill ha fler barn :D haha.

Hoppas ni får en fin helg hela familjen! Kram kram

http://saos.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vampireslave - 28 oktober 2009 20:42

jag provar mina vingar. kanske kan jag lära mig flyga. åtminstone förstå hur wordpress funkar. där tänker jag hålla till ett tag. får se vart jag landar. kika in i nätet hos vampireslave! ...

Av vampireslave - 27 oktober 2009 18:48

idag är det lördag. så sant som det är sagt. desperate housewives på tv ikväll. alltså är det lördag. nya nemi ramlade in genom brevlådan idag. dubbellördag. och på lördagar får man äta godis. därför gick vi i samlad trupp till affären för att inhand...

Av vampireslave - 26 oktober 2009 12:34

det här med tid. den är svår att hålla koll på. nuförtiden. åldrar och minuter känns som petitesser. men visst blir kinderna lite skamligt röda när jag vid frukosten insåg att vilda och yla blivit fem månader gamla. FÖR TVÅ DAGAR SEN.   för mycke...

arg

Av vampireslave - 25 oktober 2009 10:32

anledningen till att jag bytte till BLOGGAGRATIS bloggportal var för att slippa all satans reklam. trött på detta hos blogg.se tyckte jag att bloggagratis var ett perfekt alternativ. för ett tag sedan bytte portalen namn till bloggplatsen, och vad se...

Av vampireslave - 24 oktober 2009 19:03

tvillingbetraktelse. ibland händer det att fel barn stoppas i fel säng. småkrypen är inte alls lika. och otroligt lika. på samma gång. dialogen som utspelade sig är ju inte klok egentligen. jag skyller helt och fullt på den utarmande tröttheten:   ...

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vampireslave  med Blogkeen
Följ vampireslave  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se