Direktlänk till inlägg 7 augusti 2009

kisse på rymmen

Av vampireslave - 7 augusti 2009 22:16

idag har varit en händelserik dag. under förmiddagens promenad gick vi förbi en snårig dunge med taggbuskar. määäää! som krypet skulle ha härmat ljudet som hördes där inifrån. en katt skrek för glatta livet.


ljudet var så pass speciellt att vi var tvungna att titta efter så den inte var skadad. först kastade sig sambon in bland taggbuskarna, snurrade runt ett tag men kom ut tomhänt. sen provade jag. kisse! kisse! kiss! med upprivna armar och ben fick jag till slut kontakt med den lilla krabaten. 


med betoning på lilla. en yttepyttekattunge kom ivrigt skuttande och fann sig tillrätta i min famn. den såg mycket välvårdad och välskött ut, men vi anade genast oråd. den var inte tatuerad, hade inget halsband och verkade lida brist på uppmärksamhet. tänk om den smitit? eller ännu värre, tänk om vi tar hem den och den inte alls är bortsprungen? svårt! men mitt kattöga talade bestämt om för mig att den var för liten för att vara ute själv. 


med katt på armen plingade jag dörr i närheten. ingen kände till ifall någon skaffat sig kattungar på sista tiden. således fick minikurr åka barnvagn hem till oss. hon fann sig såpass väl tillrätta på sufletten att hon gosade ned rumpan och satte sig för att tvätta pälsen. vilket charmtroll!


vi ringde katthemmet och förklarade situationen. hemska tanke, tänk om vi tagit någons katt?! två crazy catladies kom efter en stund för att hämta henne. de kunde dock bekräfta mina farhågor. den var inte tillräckligt gammal för att vara ute solo på äventyr! men jädrans vilken söt och trevlig kisse!


det var roligt att ha besök av ett sådant speciellt energiknippe som en kattunge faktiskt är. diablo fann sig väl tillrätta med henne och hälsade nos mot nos. de andra tre var något mer avoga. förhoppningsvis hittar hon hem till slut. tills dess slipper hon i alla fall jaga vattenpölar för att dricka. tur det finns katthem!  

 
 
Ingen bild

sebbe

7 augusti 2009 22:57

you are supposed to kill kittens!

 
Kajsa

Kajsa

8 augusti 2009 10:39

Tänk att du har tid att vara en hjälte till och med när du har tre små barn. Du kanske inte tänkte på det, du kanske tar det för självklart, men det är det egentligen inte. Du är en otroligt fin människa!

http://kajsatankar.wordpress.com

 
Crazy catlady

Crazy catlady

8 augusti 2009 18:26

Bra jobbat!

Ja tur att det finns katthem! Men tur att det finns vettiga människor som ser en katt i nöd och hjälper den! Det behövs fler.



http://katthemmet.blogg.se

 
Ingen bild

Mia

10 augusti 2009 10:14

Bra jobbat. Vi har själva en katt från S-täljekatthem. Stina heter hon. Dom gör ett JÄTTEBRA jobb med alla stackars katter som blir lämnade nu när semesterarna tar slut. Eller pga allergi eller flytt. Skönt att dom kunde ta emot den lilla kraken. Kram till er alla.

 
M

M

10 augusti 2009 11:10

"tur det finns katthem!" - ja och tur att det finns människor som du och din sambo som ger av sin tid för att hjälpa till!

http://thepaint.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vampireslave - 28 oktober 2009 20:42

jag provar mina vingar. kanske kan jag lära mig flyga. åtminstone förstå hur wordpress funkar. där tänker jag hålla till ett tag. får se vart jag landar. kika in i nätet hos vampireslave! ...

Av vampireslave - 27 oktober 2009 18:48

idag är det lördag. så sant som det är sagt. desperate housewives på tv ikväll. alltså är det lördag. nya nemi ramlade in genom brevlådan idag. dubbellördag. och på lördagar får man äta godis. därför gick vi i samlad trupp till affären för att inhand...

Av vampireslave - 26 oktober 2009 12:34

det här med tid. den är svår att hålla koll på. nuförtiden. åldrar och minuter känns som petitesser. men visst blir kinderna lite skamligt röda när jag vid frukosten insåg att vilda och yla blivit fem månader gamla. FÖR TVÅ DAGAR SEN.   för mycke...

arg

Av vampireslave - 25 oktober 2009 10:32

anledningen till att jag bytte till BLOGGAGRATIS bloggportal var för att slippa all satans reklam. trött på detta hos blogg.se tyckte jag att bloggagratis var ett perfekt alternativ. för ett tag sedan bytte portalen namn till bloggplatsen, och vad se...

Av vampireslave - 24 oktober 2009 19:03

tvillingbetraktelse. ibland händer det att fel barn stoppas i fel säng. småkrypen är inte alls lika. och otroligt lika. på samma gång. dialogen som utspelade sig är ju inte klok egentligen. jag skyller helt och fullt på den utarmande tröttheten:   ...

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards