Alla inlägg under mars 2009

Av vampireslave - 1 mars 2009 21:30

för den som undrar. det är ju ingen brådska med att få eget rum. men för vår del känns det skönt om detta skulle fungera. med tanke på syskonankomsten.


om krypet sover i vårt sovrum när småkrypen anländer kommer hon bli enormt störd nattetid. om vi försöker få henne att sova i ett eget rum när småkrypen anländer är det som att säga hej nu puttar vi bort dig. den idén tror varken jag eller sambon på. dessutom stod det i tvillingboken att man ska undvika större förändringar för syskon när tvillingar gör entré i familjen, som till exempel att sova på annan plats. vettigt!


vi hade tänkt låta henne sova i sitt rum om dagarna och fortsätta sova hos oss på nätterna. för att vänja sig. kanske få en smidig och smärtfri övergång. men efter dagens första provtur kändes det så bra, så vi skippar förvirringen med två olika sovplatser.


natten blir spännande! undrar om jag själv kommer kunna sova nåt?  


...och på tisdag träder vi in i den lite läskiga vecka 25. från och med då kan allting hända. 

 

 

Av vampireslave - 1 mars 2009 21:23

om tiden är rätt vet jag inte. om vi kommer springa oss gråhåriga om nätterna vet jag inte heller. men det jag faktiskt vet just nu är att krypet sover i sitt eget rum!


sambon och jag har städat som gnuer för att få det röjt i vårt förråd. (läs: frejas rum) grejer hit och grejer dit, dammsugare högt och lågt. hämtat hem spjälsängar. fixat fina gardiner. plockat med leksaker. imorse blev det så gott som klart. 


krypet har självklart varit med hela tiden. legat på golvet och lekt medan vi själva svettats. suttit i spjälsängarna och spanat medan vi släpat saker. hon har sett rummet växa fram och känner sig antagligen inte så främmande i det. till förmiddagsvilan bestämde vi oss för att testa. och vår trettiominutare till unge sov en timme! 


och vips. så sover hon där igen. spännande. håll en tumme för att hon trivs på tu man hand med sina mjukisar. 

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards