Alla inlägg under januari 2009

Av vampireslave - 14 januari 2009 15:33

är lite seg på bloggen. vill hellre mysa i soffan med te om kvällen. och dagarna rasslar iväg utan dator. krypet har haft en jobbig period dessutom. det har tagit nästan all energi i nästan två veckor nu.


hon mår bra. fast ändå inte. skriker och gnäller nästan hela tiden. vissa dagar är det närapå omöjligt att få henne att skratta. och trött. så förbaskat kolossalt trött hela tiden. i början av denna period sov hon superdåligt på nätterna. nu har det vänt tillbaka igen, men behöver fortfarande sova mycket mer om dagen. är lite inne på att det är växa-period. några tänder har jag inte sett till. inga sjukdomstecken.


mitt i allt detta fick hon dessutom jordens tok-allergi-reaktion på tomat! hela hon såg ut som en prickig korv. fick för mig att testa tomat så man kan börja göra lite köttfärssåsliknande till henne. första dagen fick hon smaka skållad och mixad tomat motsvarande udden på en tesked. gick bra. nästa dag fick hon en tesked. gick inte bra. vet ju att tomat ofta framkallar allergi hos småttingar, därför tog vi det försiktigt. 


runt halsen såg det värst ut. knallröd i två dagar och en miljon prickar överallt. som tur är verkade de inte klia, det blev inga blåsor och hon fick inte problem att andas. men ändå. 


och nu får vi absolut inte testa fisk och ägg förrän hon gjort ett pricktest. men det känns bra, hade ändå tänkt vänta läääänge med att ge henne detta. ingen mera tomat. och så var det en hel massa annat de skulle kolla oxå. bra att vara på säkra sidan.  

Av vampireslave - 11 januari 2009 19:03

visst är det kung fu panda. bra film och roligt spel på vår finfina 360. fast ärligt talat spelar jag mest musik på den just nu... saknaden har varit enorm!


imorrn är det ultraljud igen. det där rutinultraljudet som alla gör. gå igenom fostren, organ, skelett med mera. krypet får en blond barnvakt. som godis en lördag för vilken femåring som helst. krypet älskar blonda människor! 


och själv köpte jag lila hårfärg idag. 

Av vampireslave - 10 januari 2009 18:00

trött. så trött. det här tycker jag om att tänka på när dagarna inte riktigt blir som man vill:


"yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. that is why it´s called present." 

-mästare oogway. 


vilken film? 

Av vampireslave - 6 januari 2009 16:23

grattis krypet 7 månader idag!


 

lyx

Av vampireslave - 2 januari 2009 19:38

vi har ingen fungerande dvd-spelare. vi har ingen fungerande stereo. vår gamla x-box har klappat ihop. cd-skivorna samlar damm och filmerna förblir osedda. sambons och mina mysfilmkvällar sträcker sig till vad trean visar klockan åtta. trist.


av någon anledning verkar tekniska saker braka ihop runt omkring oss just nu. kanske mycket energier på gång, hihi. hoppas bara vår eftermiddagsshopping klarar sig ett bra tag! vi tröttnade på situationen, blåste i den tomma plånboken och tog därefter beslutet att invadera sparkontot.


i vardagsrummet står nu en x-box 360 och väntar på att bli anfallen. roligt! funderade först på playstation 3, men eftersom båda konsolerna går att använda till musik/film/spel fick priset avgöra. valde bort regionsfritt och blue-ray för att inte det dåliga samvetet skulle bli sååå stort. 

Av vampireslave - 1 januari 2009 19:37

vid senaste ultraljudet kastade de om mina veckor. just nu är jag i vecka 16, och tro det eller ej men det ser ut så här:


tvillingmage vecka 16


frejamage vecka 16


någon som inte ser skillnad? en kommentar från en vän löd oj! vad magen vuxit under julen! kan dock lova att det inte enbart är köttbullar där i...

Av vampireslave - 1 januari 2009 16:16

gott nytt år!


hade självklart tänkt kasta in en liten nyårshälsning på bloggen igår. hade dock så mycket att pyssla med. picnic på balkongen med tända ljus, grillat, bubbel och trevligt sällskap.(stackars wilma satt under badkaret när det smällde, krypet sov dock igenom hela kvällen). 


tycker alla fyrverkerier borde totalförbjudas. visst är det vackert. men farligt att handskas med och traumatiskt för många husdjur. (för att inte tala om de som flytt krig...) städer och samhällen borde ta på sig att ordna fyrverkerier för allmänheten istället. läste om det i tidningen och tycker att det är ett bra förslag. inga fler bortsprängda ansikten.


år efter år ser man två- och treåringar traska ute med sina föräldrar, använda egna tändare och kasta iväg smatterband. idioti.


vi hade en jättefin nyårskväll. men den skulle vara så mycket finare utan skräpet i naturen dagen efter. 

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards