Alla inlägg under december 2008

Av vampireslave - 6 december 2008 16:58

idag fyller krypet sex månader! herrejösses. ett halvår. poff! vart tog månaderna vägen? jag och sambon diskuterade småbarnsliv för ett tag sedan. han hade hört någon sammanfatta det hela med jävligt långa dagar och jävligt korta år. börjar förstå var det kommer ifrån.


firandet bestod inte av marängtårta. sorry kryp. däremot fick hon provsmaka köttet jag kokade igår. det slank ned lika snabbt som allt annat. gott eller bara hungrigt matmonster? svårt att svara på. dagen till ära gjorde vi i ordning något som skulle kunna liknas vid hennes första lunchmåltid. kött, potatis och majs. den vilda förtjusningen talade för sig själv. får jag äta allt det här?! ska bli skönt att slippa både smakportioner och flaska så småningom!


dagens äventyr resulterade i att vi missade bussen. tack vare det sprang vi på en saknad vän. ibland är det meningen att man surt ska stå och käka en korv i väntan på nästa buss i halvtimmestrafiken.

Av vampireslave - 5 december 2008 19:29

idag har krypet fått sprutor i benen. det var inte det minsta mysigt. det gjorde ooont. på kvällskvisten har hon varit gnällig, och så fort vi råkade komma åt stickområdena skrek hon i högan sky. sova på alvedon i natt.


dags att börja äta kött för hennes del. har därför stått och kokat kött för första gången i mitt liv. som den gamla vegetarian jag är var jag tvungen att ringa och fråga storasyster. hur gör man? steka och tillaga i ugn, det börjar jag få koll på, såväl kött, fisk som fågel. men koka. nåväl, det blev en smaklös gryta som nog ska falla kryp på läppen. spännande att prova imorgon. 


nu är det fredagsmys på gång. pizzatajm och idol. hej hå vilket lyxigt veckoslut! 

Av vampireslave - 4 december 2008 19:43

idag har krypet tittat på julgranar. och glitter. och människor. och frukt. vi var och handlade på coop forum. julkänslan infann sig och vi fick med oss både glögg och pepparkakor hem.


vet inte om jag är löjlig, i så fall står jag väl för det. som gravid är jag nolltolerant mot alkohol. de futtiga två procenten i glöggflaskan bojkottas. en trevlig personal tipsade oss om en alkoholfri glögg, smålandsglögg. undra sa flundra om inte korken flyger ikväll. är grymt sugen. 


så köpte vi mjukt bröd oxå! efter flera veckors knäckebrödstugg längtar jag verkligen otroligt mycket efter en helt vanlig ostmacka och te. nu till mitt i-landsproblem och torsdagsdilemma. glögg och pepparkaka i soffan, eller macka och te? 

Av vampireslave - 3 december 2008 19:12

har haft ont i skallen hela dagen. vaknade med eget trumsolo innanför pannbenet. inte alldeles angenämt. krypet har dessutom haft ledsen-dag idag. mycket gnäll och en hel del skrik.


tror bestämt att vi påverkat varandra i lite berömda onda cirklar. jag som inte orkat engagera mig till fullo. hon som blir sur. jag som inte orkar låta glad och busa en massa. hon som blir ledsen. så har vi hållt på. tills sambon kom hem från jobbet med en efterlängtad jobbarkompis. min värk försvann och krypet blev glad. en bra kväll till slut. 

Av vampireslave - 2 december 2008 19:30

har tänkt ta bort omröstningen länge nu. det är svårt när det kommer till nya röster hela tiden! kul ju! låter den vara kvar ett tag till. får se vad som händer.

Av vampireslave - 2 december 2008 19:07

vargamannen filosoferar. som vanligt diskuterar vi både stort och smått kring våra middagstallrikar. plötsligt ploppar detta upp:

- ...han är så full av skit att en mulltoa på festival hade blivit avundsjuk! 


hoppsan. toapapper, någon? 

Av vampireslave - 1 december 2008 21:20

så här såg det ut, och så här ser det ut.

lyckades till och med hitta samma trosor!


frejamage vecka 12


tvillingmage vecka 12


visst ser man lite skillnad. nämnas bör väl att innan första bilden togs hade jag ju tränat kampsport i två år och hade ganska rediga magmuskler. dessa är som bortblåsta på bild nummer två. å andra sidan väger jag lite mindre där. konstigt nog. (och vem tusan har snott min hållning?! jag ser ju ut som en banan!) 

Av vampireslave - 1 december 2008 18:26

läste precis i en blogg. i en mening stod det har det chill. jävlar i havet vad det drog till i magen. blev katastrofsugen på chilinötter! ibland blir jag knäpp på att vara gravid.


detta tillstånd kan resultera i lite smågalna historier. som förra gången då jag var tvungen att planera min dag och varenda resa utanför dörren efter mcdonalds, burger king eller max. supercraving efter pommes. alla träffar, all fika, alla mötesplatser omdirigerades smidigt till närmsta hamburgerhak. var tvungen att komma i närheten av mina älskade pommes frites en gång i timmen. annars var det kört.


är lite nyfiken på vad du haft för cravings?

om du själv inte varit gravid, har du hört någon rolig historia du vill dela med dig av?


nepp. nu ska jag konferera med mig själv och komma fram till om det är värt att springa ut i mörkret för lite nötter eller ej. 

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards