Direktlänk till inlägg 9 november 2008

råttapult

Av vampireslave - 9 november 2008 18:05

retades med sambon. han satt på golvet med krypet. när jag gick förbi försökte han få tag i mina ben men jag lyckades hoppa undan. varpå varulvsprinsen rycker tag i krypets mjukisråttas svans och gastar:


- akta dig, så jag inte kastar min råttapult på dig!

- ...råttapult? 

- ja! finns det kattapult så finns det väl råttapult?! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Malin

9 november 2008 19:58

hehe
vekar som om råttan kommer till användning ;)

 
CrimsonAnna

CrimsonAnna

9 november 2008 21:54

Bra poäng-själv använde jag uttrycket "arg i axlarna" eftersom jag spänner dem när jag är irriterad med smärta som följd. När mamma ifrågasatte svarade jag "kan man vara ledsen i ögat och mätt i magen kan man vara arg i axlarna" avskyr förövrigt uttrycket "mätt i magen"

http://www.metalanna.blogspot.com

 
Annelie

Annelie

10 november 2008 13:38

Jag kan INTE skratta för då gör det ont i magen..men det är OMÖJLIGT att inte skratta...KRAM! //Annelie

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jenny

11 november 2008 20:51

Ha ha åh vad skönt att få skratta till lite =)
Kan se er framför mig - & höra!
Kramar Jenny

Ps, mina tankar på att höra av mig blir bara tankar oxå , att det ska vara så svårt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vampireslave - 28 oktober 2009 20:42

jag provar mina vingar. kanske kan jag lära mig flyga. åtminstone förstå hur wordpress funkar. där tänker jag hålla till ett tag. får se vart jag landar. kika in i nätet hos vampireslave! ...

Av vampireslave - 27 oktober 2009 18:48

idag är det lördag. så sant som det är sagt. desperate housewives på tv ikväll. alltså är det lördag. nya nemi ramlade in genom brevlådan idag. dubbellördag. och på lördagar får man äta godis. därför gick vi i samlad trupp till affären för att inhand...

Av vampireslave - 26 oktober 2009 12:34

det här med tid. den är svår att hålla koll på. nuförtiden. åldrar och minuter känns som petitesser. men visst blir kinderna lite skamligt röda när jag vid frukosten insåg att vilda och yla blivit fem månader gamla. FÖR TVÅ DAGAR SEN.   för mycke...

arg

Av vampireslave - 25 oktober 2009 10:32

anledningen till att jag bytte till BLOGGAGRATIS bloggportal var för att slippa all satans reklam. trött på detta hos blogg.se tyckte jag att bloggagratis var ett perfekt alternativ. för ett tag sedan bytte portalen namn till bloggplatsen, och vad se...

Av vampireslave - 24 oktober 2009 19:03

tvillingbetraktelse. ibland händer det att fel barn stoppas i fel säng. småkrypen är inte alls lika. och otroligt lika. på samma gång. dialogen som utspelade sig är ju inte klok egentligen. jag skyller helt och fullt på den utarmande tröttheten:   ...

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vampireslave  med Blogkeen
Följ vampireslave  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se