Direktlänk till inlägg 9 november 2008

babysim

Av vampireslave - 9 november 2008 12:50

babysim för andra gången. krypet diggar. mest av allt en annan bebis som heter aino. henne kan krypet glo på hur länge som helst. så är det kul att simma på mage oxå. så kul att hon måste rycka till med huvudet i ett leende och plötsligt doppa näsan i vattnet. hoppsan. som ett headbang-plask. krypet rockar i sina blårandiga badbrallor med anka på.


hon är inte van att duscha. hemma badar vi jämt. men efter klorvattnet måste hon duscha. det går jättebra. fast hon vet inte om hon gillar det än. hon låter uh! uh! uh! när strålen kommer över henne. varken ledset eller glatt. bara uh!-igt. 


för några veckor sedan hittade krypet sin röst. tror att jag bloggade om det då. om de roliga utskällningarna jag kunde få. för några dagar sen hittade hon rösten igen, numera tjej-rösten. jippi. det är inga arga utskällningar längre. de har bytts ut till högfrekventa piiiiiiip. riktigt roligt att lyssna på, så länge öronpropparna sitter där de ska. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Varulvsprinsen

9 november 2008 14:34

hrm... jag vill inte vara den some är den... men... jag är rätt säker på att Aino är en kille...

 
vampireslave

vampireslave

9 november 2008 16:56

aino är väl ett finskt tjej-namn?! detta blir diskussion kring middagsbordet! ;)

http://vampireslave.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Varulvsprinsen

9 november 2008 17:08

Jag finner mig rättad... dock låter Aino, i mina öron, som ett kill-namn... men Melissas argument till att Aino faktiskt inte har någon snopp vägde rätt hårt (^_^)..

Det står klart för mig att det finska språket inte är något jag bör ge mig in på (^_^) de följer liksom inte samma regler som de andra språken i världen (^_^)

 
Anna

Anna

10 november 2008 21:17

Va roligt att hon gillar babysimmet!
kram kram

http://anderssonlindstrom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vampireslave - 28 oktober 2009 20:42

jag provar mina vingar. kanske kan jag lära mig flyga. åtminstone förstå hur wordpress funkar. där tänker jag hålla till ett tag. får se vart jag landar. kika in i nätet hos vampireslave! ...

Av vampireslave - 27 oktober 2009 18:48

idag är det lördag. så sant som det är sagt. desperate housewives på tv ikväll. alltså är det lördag. nya nemi ramlade in genom brevlådan idag. dubbellördag. och på lördagar får man äta godis. därför gick vi i samlad trupp till affären för att inhand...

Av vampireslave - 26 oktober 2009 12:34

det här med tid. den är svår att hålla koll på. nuförtiden. åldrar och minuter känns som petitesser. men visst blir kinderna lite skamligt röda när jag vid frukosten insåg att vilda och yla blivit fem månader gamla. FÖR TVÅ DAGAR SEN.   för mycke...

arg

Av vampireslave - 25 oktober 2009 10:32

anledningen till att jag bytte till BLOGGAGRATIS bloggportal var för att slippa all satans reklam. trött på detta hos blogg.se tyckte jag att bloggagratis var ett perfekt alternativ. för ett tag sedan bytte portalen namn till bloggplatsen, och vad se...

Av vampireslave - 24 oktober 2009 19:03

tvillingbetraktelse. ibland händer det att fel barn stoppas i fel säng. småkrypen är inte alls lika. och otroligt lika. på samma gång. dialogen som utspelade sig är ju inte klok egentligen. jag skyller helt och fullt på den utarmande tröttheten:   ...

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vampireslave  med Blogkeen
Följ vampireslave  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se