Alla inlägg under oktober 2008

Av vampireslave - 3 oktober 2008 21:51

frejas hjärta mår bra. hålet har växt igen och hon har blivit friskförklarad. wiii! vi var båda nervösa innan. en liten viktnedgång på tillväxtkurvan. läkaren sa att en sån sak kan bero på hjärtat. burr. som tur var så var det inte så.


åkte sedan till huddinge och jagade snuttegubbe. slut. tusan oxå. ska kolla på nätet om jag kan beställa nånstans ifrån istället. hon har en som hon gosar och kramas med jämt. i vagnen, i spjälsängen, på golvet, i famnen... hon skulle behöva minst två till. en i vagnen, en i sängen och en extra.


på kvällen hämtade vi larven vid tåget. nu har vi ätit pizza, haft spontan paketutdelning och jämfört näsor i idol. dags för mig att krypa i säng. godnatt!

Av vampireslave - 2 oktober 2008 20:44

imorgon ska vi till sjukhuset. hjärtundersöka freja. pirripirr.sen kommer larven på kvällen. wiii.

Av vampireslave - 2 oktober 2008 20:02

träffade en bekant idag. känner inte henne så bra. den ömsesidiga intentionen har dock alltid varit att lära känna varandra bättre. vi har bara inte kommit till skott. tagit tag i det. istället träffas vi random här och där lite då och då.


idag när jag och sambon frågade henne hur det var berättade hon. en hemsk berättelse. hon hade blivit totalt sol-och-vårad av världens härligaste snubbe. trodde hon. trodde alla hennes vänner. han charmade brallorna av alla. jag träffade honom en gång men bara som hastigast.


hon blev otroligt kär. golvad. han oxå. sa han. de flyttade ihop. varför vänta när allt känns så bra? var hans argument. han hade egen firma. sa han. så räkningarna och hyran betalade han via firman. trodde hon. egentligen skulle han suttit inne när de träffades men han var på rymmen. det sa han däremot inte.  


nu är han polisanmäld för det ena och det andra. han har hittat till fängelset. hon håller på att bli vräkt. och är dessutom gravid. 


ibland blir jag så otroligt sugen att gå ut på stan med vässade knogjärn och banka skiten ur väl valda medborgare. fy fan. 

Av vampireslave - 1 oktober 2008 19:36

imorse vaknade jag och var helt slut. visserligen sov krypet überdåligt hela natten. först var hon vaken flera timmar och låg och pratade med mörkret. kastade sig hit och dit i sängen och slängde gosedjur omkring sig. sen var det tydligen läge att skita. jättemycket. igen. och igen. och igen. en trött förälder kvicknar snabbt till i det där näs-stinket.


men sen var jag faktiskt ute på krogen oxå. mellan bajsblöjorna. helg efter löning och apmycket folk. med barnvagn. dessutom. så drömde jag i alla fall. grus i ögonen och ont i hela kroppen när det var dags att stiga upp imorse. som efter vilken ute-kväll som helst. fast jag hade bara blivit sjuk. för ont i halsen hade jag oxå. och jag minns med bestämdhet att jag inte var på konsert. 

Av vampireslave - 1 oktober 2008 10:08

min sambo har en lustig hobby. han fotar reg.plåtar på bilar. om det står någon förkortning på, typ lol, wtf och så vidare. han tycker det är vansinnigt kul. särskilt om han ramlar över förkortningar kopplade till world of warcraft.


igår plippade det till i min mobil. hade fått en bild. sambon hade gått förbi en röd bil i regnet med skylten pms. eftersom det regnade såg det ut som det rann rött... 

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards