Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

söndagsdate och arne anka

Av vampireslave - 12 oktober 2008 19:22

idag var ante här. längesen vi sågs. vi tog tillfället i akt för en rejäl ketchup. bågen stannade hemma men följer med nästa gång. ska bli kul att se. han försökte inte ens dölja sin stolthet. sötnosen.


efter besök och några promenader blev jag och sambon fikasugna. en sväng ned på stan och blodsockret fick sig en rejäl omgång. mådde lite lätt illa efteråt. kanske skulle jag följt sambons exempel. han mumsade sallad medan jag beställde kladdkaka med glass. för mycket av det goda kunde efterklok konstatera. 


naturligtvis gick vi till indiska. krypets favorittillhåll. hon höll på att snurra huvudet ur led när hon såg en stor blänkande vas, i metalliskt rosa... snart måste vi omvända henne. detta bådar inte gott. tyvärr lockar inte blue fox lika mycket för små bebisögon. men det kanske kommer. 


nere på stan träffade jag självaste arne anka! blev presenterad för en alkoholiserad vänsterpartist med ljudlig stämma. arne anka i ett nötskal. förutom att denne nisse hade schäfer i släptåg. och var trevlig. arne anka må vara rolig, men trevlig, det skulle jag inte beskriva honom som. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vampireslave - 28 oktober 2009 20:42

jag provar mina vingar. kanske kan jag lära mig flyga. åtminstone förstå hur wordpress funkar. där tänker jag hålla till ett tag. får se vart jag landar. kika in i nätet hos vampireslave! ...

Av vampireslave - 27 oktober 2009 18:48

idag är det lördag. så sant som det är sagt. desperate housewives på tv ikväll. alltså är det lördag. nya nemi ramlade in genom brevlådan idag. dubbellördag. och på lördagar får man äta godis. därför gick vi i samlad trupp till affären för att inhand...

Av vampireslave - 26 oktober 2009 12:34

det här med tid. den är svår att hålla koll på. nuförtiden. åldrar och minuter känns som petitesser. men visst blir kinderna lite skamligt röda när jag vid frukosten insåg att vilda och yla blivit fem månader gamla. FÖR TVÅ DAGAR SEN.   för mycke...

arg

Av vampireslave - 25 oktober 2009 10:32

anledningen till att jag bytte till BLOGGAGRATIS bloggportal var för att slippa all satans reklam. trött på detta hos blogg.se tyckte jag att bloggagratis var ett perfekt alternativ. för ett tag sedan bytte portalen namn till bloggplatsen, och vad se...

Av vampireslave - 24 oktober 2009 19:03

tvillingbetraktelse. ibland händer det att fel barn stoppas i fel säng. småkrypen är inte alls lika. och otroligt lika. på samma gång. dialogen som utspelade sig är ju inte klok egentligen. jag skyller helt och fullt på den utarmande tröttheten:   ...

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vampireslave  med Blogkeen
Följ vampireslave  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se