Alla inlägg under september 2008

Av vampireslave - 4 september 2008 11:03

torsdag. inte mycket är planerat. en mellan-dag behövs då och då. en dag då almanackan är tom och kraven på hemmaplan är så få som möjligt. då spontanitet och inspiration får komma fram. om orken finns. 


vädret är fint. funderar på att dra spermatrunken ut på långpromenad. leta vidare efter en bandana (tack för tips om d7, har kikat där) och handla lite inför helgen. 


nu har min tröttmört vaknat. 

Av vampireslave - 4 september 2008 10:51

gårdagen. måste skriva om den. vet inte riktigt vad det var som gjorde dagen så speciell. men speciell var den. krypets bästa dag hittills. hon mådde så bra. glad nästan hela tiden. inte ens i närheten av kolik eller magkramper.


på kvällen fick vi en efterlängtad middagsgäst, vilket avrundade en fin dag på bästa sätt. när freja skulle lägga sig för natten blev hon ledsen. det avhjälptes ganska snabbt med lite imse vimse spindel och mästerkatten i stövlar. 

Av vampireslave - 1 september 2008 14:21

har varit på stan idag. letat snusnäsduk tillsammans med freja. hittade ingen. finns det inte sånt längre? vuxenmodell alltså. skulle behöva en men kom inte på vart jag ska titta. i affären jag bergsäkert trodde hade fanns bara damsjalar typ sexti plus. inte riktigt mitt i prick.


prick i mitten blev det på biblioteket. har länge tänkt gå dit men inte fått tummen ur. förrän nu. dammade av lånekortet från stenåldern och letade upp en bibliotekarie. ville kika på böcker om barnpsykologi och utveckling. inga problem. mitt nästa favorittillhåll uppenbarade sig. föräldrahörnan. 


massa fint ögongodis. en avdelning där de samlat allt. och då menar jag allt, som en förälder kan tänkas vilja läsa sig till om sitt barn. lånade med mig tre böcker hem: 


sömn - 99 tips som får dig i balans igen av michelle kennedy. varför inte, tänkte jag. alla tips och trix är väl värda att prova. gör det mig dessutom till en piggare människa är jag inte sen att hoppa på. 


hur barn förändrar ditt liv av harriet lerner. som om jag inte redan konstaterat det. men kanske skönt att läsa om andra människors betraktelser av stort och smått. 


kolik och magknip - så överlever ni! av catharina enblad nordlund och anders nordlund. bibel! var har du varit i hela frejas liv?! nåväl. koliken är sakta (men säkert?) på väg bort, tills den är utplånad skall jag se om det finns något här i jag ännu inte provat. 


när vi kom hem bajsade freja så det smällde i brallan. fick byta både body och brallisar eftersom det såg ut som någon doppat dem i kolasås. inte luktade det hallon precis. 

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards