Alla inlägg under augusti 2008

Av vampireslave - 3 augusti 2008 11:25


vad säger man. en bild säger mer än tusen ord. ser ut som värsta hånglet. så här var det i alla fall: freja hade söta kläder på sig som sambon skulle fota. för att göra bilden ännu lite sötare skulle jag pussa på henne. jag märkte ganska snabbt att jag hade ett väldigt hungrigt kryp i famnen eftersom hon försökte äta upp mig!  

Av vampireslave - 2 augusti 2008 13:46


freja med två av sina uglydolls

Av vampireslave - 2 augusti 2008 10:19

det finns en choklad som heter merci. och det kan omöjligt vara bara jag som hatar den reklamen på TV! aaargh. eftersom min sambo är lika anti merci-låten höll vi på att reta gallfeber på varandra efter att återigen ha flipprat förbi den på dumburken. låten sätter sig som ett jäkla virus i hjärnan!


för att lätta upp stämningen lite gjorde sambon om texten. tänk melodin till detta istället: "i´m so sorry, i´m so sad, that i met you! i want to spank you, and bring you misery! please DIE you piece of shit, i hate you so! please die for being you!" 


ni skulle höra när han gör metal-versionen av hönan agda.  

Av vampireslave - 2 augusti 2008 09:46

idag ska det bli en hemmadag. senaste tiden har vi flängt runt lite för mycket. känns i stressnerven. visst är det kul att träffa folk, särskilt när det är sommar. men hemma ligger alla projekt och samlar damm och dåligt samvete.


har både roliga och tråkiga saker att göra. det mest tråkiga som ligger och väntar är den enorma högen med "viktiga papper", typ räkningar, kvitton och avtal, som skall sorteras in i en pärm. känner jag mig själv rätt ligger högen rätt bra där den ligger.


det roligaste som väntar är nog att fixa med foton på mig och sambon som jag framkallat. jag valde ut några från plåtningen på modelhouse som skall in i ramar och upp på väggen. gillar att hemmapyssla.


sen skulle det vara trevligt att hinna spela lite world of warcraft oxå. men plugg till häxkursen går före. är snart dags att lämna in för denna delkurs och påbörja nästa. avsnittet jag läser just nu är riktigt intressant. handlar om djurkommunikation.


sen, såklart, diska och ta hand om tvätten, stryka och kanske dammsuga. jippi. vi kanske ska åka iväg ändå...  

Av vampireslave - 2 augusti 2008 09:32

några starka fördelar med att ha sommarbarn. när rutiner ej vill infinna sig och morgnar liksom kvällar blir högst spontana, då kan man packa ned den uteblivna frukosten i vagnen och ha picnic utomhus när tillfälle infinner sig. så blev det igår när vi skulle träffa två vänner och deras barn på torekällberget. rackarns mycket getingar bara.


en klar fördel är att hela världen erbjuder en amningsplats. tillhör dock inte dem som kan slänga upp tuttarna på gågatan. krypet får gömma sig under min palestinasjal med pentagram på. man kan annars sitta var som helst. på en parkbänk, på ett café, en utomhusservering. trottoarkant eller närmsta gräsmatta. pratade med en vän som har vinterbarn. usch och fy för att behöva krångla med vinterkläder och vantar när bebis blir hungrig!   


efter picnicen igår tog vi oss till apoteket. nu står minifom i kylskåpet och frejas kolik skall bekämpas. därmed basta. ringsjal har jag här hemma. krånglig att använda tycker jag. en knytsjal skall jag få låna. får se om den är bättre. fänkålste har jag än så länge inte hittat. finns kanske i hälsokostaffären? jag tar bloggläsarens tips och trix på största allvar. 

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards