Alla inlägg under juli 2008

Av vampireslave - 8 juli 2008 19:51

nu har krypet en farsa. i alla fall enligt papprena på familjerätten. vi tyckte båda två att det kändes högtidligt. underskriften på papprena var tvungna att bevittnas  av två vittnen. då fick jag känslan att vi gjorde något viktigt. såklart var det precis vad det var oxå.


en utflykt senare hamnade vi på födelsedagskalas där vi spenderade resten av dagen. trevligt och mysigt. roligt att åka iväg med freja. självklart stal hon showen och hoppade från famn till famn.


när vi kom hem låg ett vykort på dörrmattan. personalen på jobbet hade hjälpt honom som jag är stödperson för att skriva några rader. hans utvecklingsnivå befinner sig på ungefär 8-9 månaders ålder, så lite hjälp är behövligt ibland. kul i alla fall att bli ihågkommen, och kul att de hjälper honom att skriva att han saknar mig. även om han själv inte kan uttala orden, eller kanske ens har begrepp om att jag inte är där, kändes det roligt. som om min plats på arbetsplatsen är tom.  

ANNONS
Av vampireslave - 7 juli 2008 12:36

jag älskar alla väder. speciellt i vår nya lägenhet. vi har jättestora fönster, nästan från golv till tak, i vardagsrummet. det är hur mysigt som helst att ligga i soffan och titta ut på träden utanför och se vädret. vilket väder det än är.


idag är det spöregns-väder. vid frukosten konstaterade jag och sambon att självklart ska vi ut på vår dagliga morgonpromenad med barnvagnen. sen öppnade sig himlen och vattnet stod som spön i backen. i takt med dropparnas nedfall spekulerade vi i andra saker att ta oss för.


en perfekt dag för world of warcraft! woho!  

ANNONS
Av vampireslave - 6 juli 2008 22:20

imorse var himlen molnig. perfekt för krypet att vistas på stan. vi passade på att uträtta lite ärenden. en långpromenad blev det oxå. hurtiga oss.


på vägen hem träffade vi charleston charlie, världens coolaste pekines. en söt och rynkig tant går omkring i området och rastar sin guldklimp. har stött på dem förr, och nu kände hunden till och med igen oss.


ikväll har jag äntligen kommit igång med häxkursen igen. har haft ett frivilligt/ofrivilligt uppehåll. lite andra saker som kommit emellan. typ. men nu är det påbörjat. känns otroligt skönt.

Av vampireslave - 5 juli 2008 16:25

jag sov tre timmar i sträck i natt. det är rekord sedan en månad tillbaka. känner mig nästan som en ny människa med tillströmmande energi. och då vill jag. mycket.


jag vill plugga i häxkursen. jag vill spela world of warcraft. jag vill storstäda lägenheten. jag vill baka bröd. jag vill börja träna igen. jag vill rensa i förrådet. jag vill shoppa. jag vill hälsa på alla jag känner. jag vill göra mysiga utflykter med freja. jag vill leka med katterna... 


...och nu hör jag sambons snarkningar inifrån sovrummet. krypet knorrar efter uppmärksamhet. själv är jag nog lite trött ändå. jag tror jag tar min groda och intar den andra sänghalvan...godnatt.  

Av vampireslave - 5 juli 2008 15:22

vår dotter är skillad. idag kräkte hon sig själv i ögat. gör om det om du kan! i övrigt frodas hon och mår bra. det varma vädret är dock lite jobbigt ibland. barnvagnsturerna har kortats ned lite grann och hänvisats till skugga.


på barnavårdcentralen sa sköterskan att hon gått upp lika mycket i vikt på en vecka som det är förväntat att hon skall gå upp på en månad. jahapp. bajsmaskin och matmonster i ett. two in one liksom. varför inte. och hon börjar bli stor. nu har hon vuxit ur storlek 44 och kommit i nr 50! dags att börja spara till moppe.  

Av vampireslave - 3 juli 2008 17:45

så har man fyllt 25. gårdagen till ära hade krypet på sig sin bästa tröja:


 

mummy´s little vampire

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vampireslave  med Blogkeen
Följ vampireslave  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se