Direktlänk till inlägg 30 juli 2008

body makeover

Av vampireslave - 30 juli 2008 22:20

skrik och panik gick över för kvällen. freja somnade som en stock i vagnen. för tre timmar sedan. hmmm. hoppas hon fortsätter sova under natten. vill inte väcka den björn som sover. koliken kan ju bero på värmen, och sover hon är det antagligen det bästa.


hur som helst. jag fick lite egotid. (med nervöst spring fram och tillbaka till vagnen förstås). efter att jag arbetat undan högen med stryktvätt gav jag mig själv en rejäl omgång. har numera rakade ben, rött hår, svarta naglar och plockade ögonbryn. just ja. satte upp håret i en tofs på skallen och klippte hästsvansen rakt av. behövde toppas lite.


nu ska jag vänta på att fröken vaknar. sen blir det nattbad. tidigare under dagen kräktes hon så mycket att hela huvet blev blött. osis att jag inte kunde tvätta av henne just då. blev några våtservetter som nödfallslösning. det såg i alla fall ut som om hon precis kom upp ur badet, fast det var spya. så det känns nog gosigast att tvätta av henne innan pyjamashoppet, även om jag nog fick bort det mesta.krypet gillar vatten

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria

31 juli 2008 22:47

Coolt med rött hår.. :) Som jag förut då.. ;) Lägg upp bild.. :D *puss puss*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vampireslave - 28 oktober 2009 20:42

jag provar mina vingar. kanske kan jag lära mig flyga. åtminstone förstå hur wordpress funkar. där tänker jag hålla till ett tag. får se vart jag landar. kika in i nätet hos vampireslave! ...

Av vampireslave - 27 oktober 2009 18:48

idag är det lördag. så sant som det är sagt. desperate housewives på tv ikväll. alltså är det lördag. nya nemi ramlade in genom brevlådan idag. dubbellördag. och på lördagar får man äta godis. därför gick vi i samlad trupp till affären för att inhand...

Av vampireslave - 26 oktober 2009 12:34

det här med tid. den är svår att hålla koll på. nuförtiden. åldrar och minuter känns som petitesser. men visst blir kinderna lite skamligt röda när jag vid frukosten insåg att vilda och yla blivit fem månader gamla. FÖR TVÅ DAGAR SEN.   för mycke...

arg

Av vampireslave - 25 oktober 2009 10:32

anledningen till att jag bytte till BLOGGAGRATIS bloggportal var för att slippa all satans reklam. trött på detta hos blogg.se tyckte jag att bloggagratis var ett perfekt alternativ. för ett tag sedan bytte portalen namn till bloggplatsen, och vad se...

Av vampireslave - 24 oktober 2009 19:03

tvillingbetraktelse. ibland händer det att fel barn stoppas i fel säng. småkrypen är inte alls lika. och otroligt lika. på samma gång. dialogen som utspelade sig är ju inte klok egentligen. jag skyller helt och fullt på den utarmande tröttheten:   ...

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vampireslave  med Blogkeen
Följ vampireslave  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se