Direktlänk till inlägg 30 juli 2008

kolik-komik

Av vampireslave - 30 juli 2008 19:16

idag har freja haft en bra dag. hela familjen åkte ned på stan för att träffa vincent och nathalie. nat fick en börja-skolan-present, freja fick lite pyjamisar och vi fick fika.


men nu har det börjat igen. jag lyssnar till sambon inifrån badrummet där han byter på ett upproriskt kryp: jaa (skrik) jooo (skrik) håller fullständigt med (skrik) den politiska situationen i kina är upprörande (skrik) jaså (skrik) de har barnarbetare oxå (skrik) ja så får det ju inte gå till (skrik)... 

 
ANNONS
 
M

M

30 juli 2008 20:25

mitt bästa tips mot kolik är att testa sjal.. de kan sitta i en "grod" ställning som tydligen är jätte bra för dem..

http://mazlin.scriptorium.se

 
CrimsonAnna

CrimsonAnna

30 juli 2008 21:27

Lilla härliga kryp, vilken tur du har har som har två så förstående och humoristiska föräldrar. Håller alla tummar och tår för att du blir av med koliken. Om det är en tröst, det går över. Fråga "tant Crimson" ett f.d kolikbarn

http://www.metalanna.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vampireslave - 28 oktober 2009 20:42

jag provar mina vingar. kanske kan jag lära mig flyga. åtminstone förstå hur wordpress funkar. där tänker jag hålla till ett tag. får se vart jag landar. kika in i nätet hos vampireslave! ...

Av vampireslave - 27 oktober 2009 18:48

idag är det lördag. så sant som det är sagt. desperate housewives på tv ikväll. alltså är det lördag. nya nemi ramlade in genom brevlådan idag. dubbellördag. och på lördagar får man äta godis. därför gick vi i samlad trupp till affären för att inhand...

Av vampireslave - 26 oktober 2009 12:34

det här med tid. den är svår att hålla koll på. nuförtiden. åldrar och minuter känns som petitesser. men visst blir kinderna lite skamligt röda när jag vid frukosten insåg att vilda och yla blivit fem månader gamla. FÖR TVÅ DAGAR SEN.   för mycke...

arg

Av vampireslave - 25 oktober 2009 10:32

anledningen till att jag bytte till BLOGGAGRATIS bloggportal var för att slippa all satans reklam. trött på detta hos blogg.se tyckte jag att bloggagratis var ett perfekt alternativ. för ett tag sedan bytte portalen namn till bloggplatsen, och vad se...

Av vampireslave - 24 oktober 2009 19:03

tvillingbetraktelse. ibland händer det att fel barn stoppas i fel säng. småkrypen är inte alls lika. och otroligt lika. på samma gång. dialogen som utspelade sig är ju inte klok egentligen. jag skyller helt och fullt på den utarmande tröttheten:   ...

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vampireslave  med Blogkeen
Följ vampireslave  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se