Direktlänk till inlägg 24 juli 2008

bajsande tidning

Av vampireslave - 24 juli 2008 13:17

det är varmt i sverige idag. har varit en sväng på stan och fixat lite. köpt födelsedagspresenter och tittat in till optikern. fick ett par provlinser. börjar visst få sämre syn. ska ringa om några veckor och säga om de funkar bra.


sambon köpte en tidning. world of warcraft. han gick ute med tidningen i handen och sa det luktar bajs! sen stod jag i hissen med tidningen i handen och sa haha, det är ju DU som luktar bajs! varpå sambon blir stött och hävdar sin oskuld. luktar på tidningen och upptäcker att det är DEN som luktar bajs! vad gör man tidningar av egentligen?  (sticker sedan ned näsan i vagnen och konstaterar att det definitivt luktar bajs)


nu ska vi ut till skuggan med bajs-tidningen och senaste nemi-boken. krypet får ligga i bara blöja i vagnen. sen ska vi koka grönsakssoppa till middag. tjipp.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Levande solgul maskros

25 juli 2008 06:44

är idag i Iggesund i en stuga, alla sover utom jag men jag är på permis i 4 dagar med min familj...

Jag vill gärna ha kontakt med dig igen men kan inte skriva så ofta...

Är under tvångsvård för att jag provat ta mitt liv några ggr så de säger att jag kan få vara där i ca 2-3 månader till *Ledsen* Men jag skriver så fort jag kan/Kram och tack för att du skrev..

 
vampireslave

vampireslave

25 juli 2008 21:32

vad roligt att höra från dig! jag väntar och hoppas att du har tid och ork att höra av dig när du mår bättre. stora kramar!

http://vampireslave.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vampireslave - 28 oktober 2009 20:42

jag provar mina vingar. kanske kan jag lära mig flyga. åtminstone förstå hur wordpress funkar. där tänker jag hålla till ett tag. får se vart jag landar. kika in i nätet hos vampireslave! ...

Av vampireslave - 27 oktober 2009 18:48

idag är det lördag. så sant som det är sagt. desperate housewives på tv ikväll. alltså är det lördag. nya nemi ramlade in genom brevlådan idag. dubbellördag. och på lördagar får man äta godis. därför gick vi i samlad trupp till affären för att inhand...

Av vampireslave - 26 oktober 2009 12:34

det här med tid. den är svår att hålla koll på. nuförtiden. åldrar och minuter känns som petitesser. men visst blir kinderna lite skamligt röda när jag vid frukosten insåg att vilda och yla blivit fem månader gamla. FÖR TVÅ DAGAR SEN.   för mycke...

arg

Av vampireslave - 25 oktober 2009 10:32

anledningen till att jag bytte till BLOGGAGRATIS bloggportal var för att slippa all satans reklam. trött på detta hos blogg.se tyckte jag att bloggagratis var ett perfekt alternativ. för ett tag sedan bytte portalen namn till bloggplatsen, och vad se...

Av vampireslave - 24 oktober 2009 19:03

tvillingbetraktelse. ibland händer det att fel barn stoppas i fel säng. småkrypen är inte alls lika. och otroligt lika. på samma gång. dialogen som utspelade sig är ju inte klok egentligen. jag skyller helt och fullt på den utarmande tröttheten:   ...

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vampireslave  med Blogkeen
Följ vampireslave  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se