Direktlänk till inlägg 20 juli 2008

lökjäkel

Av vampireslave - 20 juli 2008 22:02

äntligen är det över. ett litet kryp sover lugnt och fint i vagnen efter första lugna och fina amningen på länge. de senaste sex timmarna har varit fruktansvärda. kolikskrik, kramper och tårar.


det slog ned som en blixt från klar himmel. sjävklart skriker små bebisar. en del jämt, andra ibland. ett fåtal aldrig. freja hojtar när något fattas henne. men i eftermiddag var något alldeles på tok.


hon kändes varm - vi tog temp. ingen feber. hon krystade och tog i - vi masserade magen. bajs kom. ingen propp. stel som en pinne och kunde inte slappna av - vi tog ett bad. skrik på alla möjliga sätt och vis - vi vandrade, bar, nynnade, sjöng, tröstade, nappade, vyssjade, ammade. det enda som hjälpte ungefär två minuter i taget var sol, vind och vatten och mjukt gung.  


för en minut sedan kom jag på det! samtidigt som jag insåg att det äntligen var över. efter en harmonisk amning somnade hon på min mage och fortsatte sova när jag lade ned henne i vagnen. säkerligen alldeles utmattad. 


men nu vet jag. det var en lökjäkel på hamburgaren jag åt igår!

mitt dåliga samvete får inte ens plats i staden vi bor i. förlåt!  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anders/WoW

20 juli 2008 22:36

Förstår vad du menar med dåligt samvete. Min sambo gjorde samma tabbe med våran son när han var nyfödd. helt plötsligt en dag så kom detta kolikskrik som vi aldrig varit utsatta för under de första veckorna. Trodde han fått feber förstoppning eller ja vad som helst. Felet var "Coca Cola". Han tål inte Coca Cola, all annan cola går bra men inte just Coca Cola konstigt. Ja då fick hon också dåligt samvete och har sedan dess inte själv druckit Coca Cola. Det var för 15 år sedan.

 
Ingen bild

Ingrid

20 juli 2008 22:44

Oj.. jag minns att jag gjorde samma tabbe med min äldsta.. fast jag åt rabarber och dagen efter var det skrik på hög nivå. Jag ringer i vild förtvivlan till vår mor (Vilken klippa!!!) och förklarar att jag tror barnet har ont. Hon ber mig räkna upp det jag åt dagen innan.. jo... nog skämdes jag också över vad jag utsatt min lilla ängel för. Jag gjorde inte misstaget med de övriga barnen sedan. De fick däremot stå ut med lite prickar alla mina barn för vem tusan kan avstå CHOKLAD!!! hi hi
Kram

 
CrimsonAnna

CrimsonAnna

21 juli 2008 08:54

Oj oj oj är de små pyrena så känsliga:O då har jag lärt mig ngt idag.

http://www.metalanna.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vampireslave - 28 oktober 2009 20:42

jag provar mina vingar. kanske kan jag lära mig flyga. åtminstone förstå hur wordpress funkar. där tänker jag hålla till ett tag. får se vart jag landar. kika in i nätet hos vampireslave! ...

Av vampireslave - 27 oktober 2009 18:48

idag är det lördag. så sant som det är sagt. desperate housewives på tv ikväll. alltså är det lördag. nya nemi ramlade in genom brevlådan idag. dubbellördag. och på lördagar får man äta godis. därför gick vi i samlad trupp till affären för att inhand...

Av vampireslave - 26 oktober 2009 12:34

det här med tid. den är svår att hålla koll på. nuförtiden. åldrar och minuter känns som petitesser. men visst blir kinderna lite skamligt röda när jag vid frukosten insåg att vilda och yla blivit fem månader gamla. FÖR TVÅ DAGAR SEN.   för mycke...

arg

Av vampireslave - 25 oktober 2009 10:32

anledningen till att jag bytte till BLOGGAGRATIS bloggportal var för att slippa all satans reklam. trött på detta hos blogg.se tyckte jag att bloggagratis var ett perfekt alternativ. för ett tag sedan bytte portalen namn till bloggplatsen, och vad se...

Av vampireslave - 24 oktober 2009 19:03

tvillingbetraktelse. ibland händer det att fel barn stoppas i fel säng. småkrypen är inte alls lika. och otroligt lika. på samma gång. dialogen som utspelade sig är ju inte klok egentligen. jag skyller helt och fullt på den utarmande tröttheten:   ...

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vampireslave  med Blogkeen
Följ vampireslave  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se