Alla inlägg under maj 2008

Av vampireslave - 1 maj 2008 11:19

vecka 30.

magen är inne i en växaperiod igen. skinnet spänner. och jag blir tyngre. går nog fort på slutet. ett litet kryp där inne har mycket att säga till om numera. är det något som inte passar fröken så sparkas det hej vilt. har förstått att olika kryp sparkar olika mycket. vår tjej måste tillhöra eliten. 


känner mig ständigt trött och måste se så ut oxå. även fast jag känner mig tillfreds och harmonisk kommer folk fram och frågar oroligt hur jag egentligen mår. det kan vara lite störande. jag ÄR glad, jag orkar bara inte visa det.


ser numera ut som barbapapa när jag varit ute och gått. fötterna svullnar i hundraåtti och jag längtar efter toffel-väder. ringar har jag slutat använda. stirrar argt på förlovningsfingret emellanåt och varnar det för att börja klaga på ringen där.


havandeskapspenningen har blivit godkänd så nu behöver jag definitivt inte jobba något mer denna graviditet. känns hur bra som helst. motade iväg detta grå orosmoln med piska på direkten.


 

och så här ser vampireslave ut nu

mage vecka 30

ANNONS

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vampireslave  med Blogkeen
Följ vampireslave  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se