Alla inlägg under maj 2008

Av vampireslave - 29 maj 2008 21:38

idag var vi hos barnmorskan. krypet sparkar väldigt annorlunda från dag till dag, så hon gick igenom magen grundligt. för att vara på säkra sidan. hjärtljuden är finfina och hon ligger fortfarande med huvet ned. jag har en rumpa under revbenen. allt var okej och mina järnvärden har äntligen gått upp. nu är de högre än vid inskrivningen. elva kilo tyngre har jag dessutom blivit sen dess.


jag har umgåtts med nathalie och vincent på stan, ätit bananasplit och försökt lära mig vad en ostig person är för någon. och umgåtts med linda och robert. de sistnämnda galningarna kom nedsusandes från norrland bara för att säga hej. och min tuffa häxkatt seppo fick ett panikångestanfall när han träffade på deras hund moa. 


i skrivande stund är jag trött som en mört. funderar på att ta ett bad men är lite skraj för att råka dränka mig själv om jag somnar däri. hur skall detta sluta.  

ANNONS
Av vampireslave - 28 maj 2008 22:24

det närmar sig. känslan för tillfället beskrivs närmast som skräckblandad förtjusning. mer än en gång har jag allvarligt trott att krypet skall bryta sig ut någonstans ovanför naveln. det är trångt, spänt och stort. barbapapamage.


foglossningen blir så sakteliga värre. men precis som jag sagt förr är jag glad över att dessa problem inte kommit förrän på slutet. har nog ganska mycket vätska i kroppen oxå. igår stirrade jag fascinerad på ena handens fingrar och undrade var i helskotta dessa falukorvsbitar kom ifrån. vissa kvällar syns inte fotknölarna på fötterna och det ömmar rejält när jag går. 


hemma fortgår boandet. spjälsängen är ihopskruvad och ställd på plats. skötbordet ovanpå badkaret. barnvagnen i förrådet. rentvättade kläder sorterade i lådor. diverse smått och gott inhandlat. på inköpslistan inför kommande storhandling står saker som tvättlappar, amningsinlägg, blöjor och barnolja... 


någonstans i mitt stilla sinne tror jag nog att jag kommer gå och vara gravid resten av livet. nu har jag anpassat mig till det här. detta tillstånd. tanken på att allting kommer förändras väldigt drastiskt över ett dygn känns långt bort. hur många bebisar jag än ser i parken och hur mycket barnkläder jag än fingrar på i affären så fattar jag nog inte riktigt att vi snart är där.


 

vampireslave vecka 34

ANNONS
Av vampireslave - 28 maj 2008 17:46

det skall väl märkas att man närmar sig 25. men när två kilo hushållsost för hundrafemton spänn känns som ett kap, då är man gammal! 

Av vampireslave - 28 maj 2008 00:34

sitter och tänker.

ligger och tänker.

står och tänker.

kissar och tänker.

nyser och tänker.

äter och tänker.

sover och tänker.


det vore så praktiskt om vissa hormoner fanns på burk. som nödlösning. för tillfällen då man inte orkar gå en promenad i solen för att bli glad eller göra i ordning en portion spenat för att bli pigg. för tillfällen då sömn inte hjälper. eller vila inte räcker till.


högst upp i skåpet skulle de stå. en liten rad med små runda burkar med smileysar på. en ledsen smiley för glad-piller. en trött smiley för pigg-piller. en orolig smiley för lugn-piller. jag tar gärna en av varje nu. 

Av vampireslave - 27 maj 2008 18:18

läste hos caroline om finsk sommarsoppa. alltså koskenkorva i blommig tallrik! höll på att garva i bitar.

Av vampireslave - 27 maj 2008 16:35

eftersom jag bor ihop med världens bästa varulvsprins borde jag inte bli förvånad. ändå smälter hjärtat varje gång. ändå klickar det till i själen av lycka varje gång. ändå förundras jag varje gång. förundras varje gång han gör sådär som han brukar. detta är vad som låg i inkorgen när jag kollade mejlen, skrivet av en prins på jobbet:


min vampireslave

Du är mitt hjärta, mitt liv, min värld

Du är mina fötter som bär mig på min färd


Du är mina händer som skriver en dikt

Du är min präst som tar min bikt


Du är mina lungor som insuper lugn

Du är min kärlek lik en het, glödande ugn


Du är min gudinna som föder min valp

Du är min värme när livet blir kallt


Du är min kompass, med dig hittar jag rätt

Du är min näring, som stärker mig på alla sätt


Du är mitt blod som rinner i min kropp

Du är min älskade, mitt allt och mitt hopp

Jag älskar dig

Av vampireslave - 27 maj 2008 16:19

igår kom en paketlapp med posten. undrar vem det kan vara ifrån. susade iväg till tobaken och fick en väldigt uppskattad överraskning av en jobbarkompis. detta är vad som låg i paketet:


två bodys med döskallar på, ett par mjukisjeans,

en pyjamas med döskalle på och rock star baby

nappflaskor!  

Av vampireslave - 27 maj 2008 14:20

vill tipsa om spökfrö. surfa in och kolla på fina bebiskläder och kompisar i garderoben. krypet skulle gärna vilja ha dessa sparkbyxor: 

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vampireslave  med Blogkeen
Följ vampireslave  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se