Direktlänk till inlägg 31 maj 2008

pappadagar

Av vampireslave - 31 maj 2008 11:43

igår berättade sambons chef att han inte kan få något längre uppdrag innan sommarsemestern. anledningen är hans planerade pappadagar. eftersom krypet antagligen landar mitt i smällvarva juli har sambon semester då.


först tänkte han ta tre veckor ledigt, men chefen sa att han var tvungen att ta fyra veckor. behöver jag säga att min kära varulvsprins inte var särskilt svårövertalad? han har förvarnat om att han tänker ta ut sina tio pappadagar efter dessa fyra veckor, och bli ledig allt som allt sex veckor i sträck. inte så dåligt.


eftersom han har rätt att ta ut sina tio dagar när som helst när krypet fötts (inom sextio dagar) kan inte arbetsgivaren ändra på det. däremot kan de ändra på semestern. men på grund av pappadagarna är semestern ändå lite låst.


om han inte hade haft dagar att ta ut skulle chefen flyttat hans fyra veckor. antagligen till så sent som möjligt. sambon skulle då påbörjat ett längre uppdrag, hunnit gå introduktion och lära sig sin nya arbetsplats under högsommaren, innan det blev dags för ledigt. istället får han nu hoppa på något kortare i en månad för att sedan få vara ledig som han vill. alltså hela juli och halva augusti. därefter kan längre uppdrag komma på tal.


det känns väldigt braigt med pappadagar just nu!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vampireslave - 28 oktober 2009 20:42

jag provar mina vingar. kanske kan jag lära mig flyga. åtminstone förstå hur wordpress funkar. där tänker jag hålla till ett tag. får se vart jag landar. kika in i nätet hos vampireslave! ...

Av vampireslave - 27 oktober 2009 18:48

idag är det lördag. så sant som det är sagt. desperate housewives på tv ikväll. alltså är det lördag. nya nemi ramlade in genom brevlådan idag. dubbellördag. och på lördagar får man äta godis. därför gick vi i samlad trupp till affären för att inhand...

Av vampireslave - 26 oktober 2009 12:34

det här med tid. den är svår att hålla koll på. nuförtiden. åldrar och minuter känns som petitesser. men visst blir kinderna lite skamligt röda när jag vid frukosten insåg att vilda och yla blivit fem månader gamla. FÖR TVÅ DAGAR SEN.   för mycke...

arg

Av vampireslave - 25 oktober 2009 10:32

anledningen till att jag bytte till BLOGGAGRATIS bloggportal var för att slippa all satans reklam. trött på detta hos blogg.se tyckte jag att bloggagratis var ett perfekt alternativ. för ett tag sedan bytte portalen namn till bloggplatsen, och vad se...

Av vampireslave - 24 oktober 2009 19:03

tvillingbetraktelse. ibland händer det att fel barn stoppas i fel säng. småkrypen är inte alls lika. och otroligt lika. på samma gång. dialogen som utspelade sig är ju inte klok egentligen. jag skyller helt och fullt på den utarmande tröttheten:   ...

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vampireslave  med Blogkeen
Följ vampireslave  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se