Alla inlägg under mars 2008

Av vampireslave - 4 mars 2008 08:30

min mage gjorde ont imorse. på utsidan. spänd som en ballong. tänk om det är jordens största elefantfis på tvären som bara väntar på att få komma ut. när den väl gjort det sjunker magen ihop till en sladdrig påse.


det verkar som om magen har särskilda växa-dagar. det låter ju helknas. men det känns faktiskt så. vissa dagar är den mjuk och mysig. andra dagar är den sprängspänd och jag tror den ska explodera. sen dröjer det några dagar innan den blir mjuk och mysig igen, och då upptäcker jag att den blivit större. 


nåväl. hinner inte fundera så mycket på det idag. börjar halv tio på förmiddagen och slutar mitt arbetspass klockan tio ikväll. känner mig redan trött och har ont i kroppen efter städningen igår. har i alla fall kunnat sova bra. som en stenklubbad säl.


när jag slutat ikväll ska jag skynda hem till sängen. försöka sova så mycket som möjligt. imorgon börjar sex dagars semester. jag får låna bil de första tre och ska uträtta multum. blir både roligt och jobbigt. om jag gissar. sen flyttar vi.  

Av vampireslave - 3 mars 2008 16:01

nu har jag skurat i köket i en och en halv timme. har inte hunnit längre än skafferi, överskåp, kyl, frys, litet skafferi, ett köksskåp och ett gäng lådor. och noga vill jag vara. det är nog det som tar tid.


med tanke på dagens sista solstrålar skall jag nu ge mig ut på en pauspromenad. med mig på färden har jag två kassar pantflaskor. i mål skall jag köpa nytt fläktfilter till spisfläkten och rengöringsmedel. det räknas väl som att förena nytta med nöje?  

Av vampireslave - 3 mars 2008 13:46

idag har jag haft möte med chefen. hon hjälpte mig fylla i pappren för havandeskapspenning. jag tyckte frågorna var krångliga och luddiga och många gånger gick in i varandra. men nu skall det vara rätt och riktigt ifyllt. förhoppningsvis är jag ledig från och med 30:e april. skulle inte vara helt fel, även om det blir ett litet inkomstbortfall.


efter mötet raggade jag upp världens snyggaste varulvsprins på stan. vi blev anfallna bakifrån av en galen tjej som stolt visade upp sin sex dagar gamla kim angelo. så söt! en latinolurvig bebis som mest såg ut som ett gosedjur. med polisonger ned till hakan ungefär. och än en gång, så rackarns söt!


resten av dagen är ledig och obokad. i alla fall i kalendern. mitt huvud är fullt av måsten, så det är väl bara att sätta igång. blir lite apatisk i allt kaos dock. var sjutton ska jag börja?


vampireslave to do-list måndag:

* torka ur köksskåpen

* packa ihop det som skall köras över i bil innan flyttlasset

* dammsuga och rulla ihop köksmattan

* tejpa ihop alla hyllplan till bokhyllorna

* ta bort spik/spackla fondväggen i köket

* spackla i badrummet

* spackla i hallen

* ringa nya hyresvärden om skador i lägenheten  

Av vampireslave - 2 mars 2008 09:04

seppo är min helsvarta häxkatt. som en del vet har han varit allvarligt sjuk en period i sitt liv. en livslång följd av detta är att han måste äta svindyr specialmat som de andra tre katterna absolut inte får röra. därför äter han sin frukost och middag instängd i badrummet.


nu har seppo kommit på att det ekar där inne. nåt ofantligt. sedan gammalt har han gillat att sjunga i badrummet. ofta står han i handfatet med framtassarna uppe på kanten och vänder upp huvet mot taket. som om han ylar. och ylar, det är nog vad han försöker göra oxå.


nu har denna aktivitet blivit snäppet häftigare. han hinner knappt få med sig sin matskål in på toa och börja äta förrän han sätter igång. det låter ungefär så här: aaaaooouuuwwwwwaaaahaaaaaaoouuuwwwwww. mycket vackert.  

Av vampireslave - 2 mars 2008 08:55

blackmetal under lördagskvällen. ljuv musik för vampireslaves öron. sambon gillar inte den sortens metal, men följde med för min skull. där satt jag i mörkret med min cola och jordnötter och bara möööööös.


när infuneral drog igång fick jag vad jag väntat mig. de var väldigt bra. och sjukt kul att se vår polare på bas i detta band. tänkte köpa deras skiva som fanns på plats, men det glömde jag.  


träffade en del folk vi inte ramlat över på länge. det var oxå jättekul. jag börjar tycka att min krogabstinens har varit allvarligt befogad. sånt här kan man ju leva länge på. 


måste komma ihåg att fråga barnmorskan nästa gång om man kan ge ett foster hörselskador.  

Av vampireslave - 1 mars 2008 18:23

idag har vi hämtat nycklarna till lägenheten. och det var inte några nycklar heller. en bunt till lägenhetsdörren och en ännu större bunt till porten. hur var det att återse stället då?


blandade känslor. fyran blev ännu mer en fyra utan möbler. helvete vad stort det är! vardagsrummet, matrummet och korridorerna var mycket bättre än jag hade förväntat mig. knappt några hål i väggarna alls, och skräckfärgen på tapeten visade sig inte alls vara någon skräckfärg. vårt blivande sovrum var kanon. inga märken i väggarna. en ljus och sval blå ton i hela rummet. med tre vita garderober.


det minsta rummet i lägenheten var däremot hemskt. trösklarna längs golvet var inte kompletta, fula pluggar i metall i alla väggar och massa massa massa skruvar och skit kvar i rummet. sprucken tapet och missfärgat vid taket. blä.


mellanrummet var nånstans, ja mitt emellan. jag visste att det fanns en fläck på tapeten. den har någon försökt ta bort, så den hade blivit mindre. istället hittade vi lite andra fläckar. blä igen.


stora toan var lite blä oxå. golvet är missfärgat och även här sitter en jäkla massa skrot kvar i väggarna. lilla toan däremot är toppen. i de två förråden som finns i lägenheten var det ännu mer skruv, plugg och spik kvar, men det stör mig mindre. ett förråd är ett förråd liksom.


och köket. såg jättefint ut. mycket mer modern spis än vad vi har nu. mycket finare köksskåp än vad vi har nu. allt verkar helt och rent. förutom, återigen, en massa spikar kvar i en trälist.


kontentan av det hela blev till en början blandade känslor. det jag fasade lite inför visade sig vara hur bra som helst. och det jag inte visste så mycket om visade sig vara riktigt blä. ingenting som inte går att göra någonting åt förstås. de två små rummen förhoppningsvis med hyresvärdens hjälp.


när vi gick därifrån gjorde vi det med en känsla av lättnad. äntligen har vi våra nycklar. äntligen kan vi börja någonstans. äntligen äntligen äntligen. för det här kommer nog bli bra.  

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards