Alla inlägg under december 2007

Av vampireslave - 4 december 2007 17:24

fyra rum och en coca cola. med kök, en klädkammare, ett invändigt förråd och två källarförråd. en hyra på mycket och golv högt upp i skyn.


vi fick den! vi fick den! vi fick den!  


kreditupplysningar och boendekalkyler. om vi trasslar oss igenom den djungeln är lägenheten vår. första mars. hundratre kvadratmeter. ja herrejävlar.  

Av vampireslave - 2 december 2007 21:35

snart har två veckor semester tagit slut. jag trodde aldrig någonsin i hela livet jag skulle säga det här, men here it comes: jag längtar till jobbet.


en sjuk känsla i kroppen. jag längtar till jobbet. först tänkte jag sjukskriva mig en vecka så kroppen skulle få tre veckors sammanhängande vila. kändes som om jag behöver det. egentligen. har ganska ont av och till. mår inte toppen. men bara tanken på att vara hemma en vecka till gör mig lappsjuk. vad i helvete har hänt?


jag tror att jag mår för bra för att vara sjuk. men för dåligt för att må bra. och då är det piss att ha semester. jätteskönt med två veckor ledigt i november om man inte är gravid. definitivt. men jag gjorde erfarenheten att jag höll på att bli galen. jag orkade ingenting på dagarna, kunde inte sova på nätterna, hade ingen inspiration till roliga saker. sånt som man gör på en semester.


därför har jag nog kommit så långt så att jag längtar till jobbet. herregud. jag kommer nog ha ändrat mig imorgon när klockan ringer halv fem.  

Av vampireslave - 1 december 2007 22:16

idag var vi och tittade på lägenheten. den motsvarade inte riktigt alla mina förväntningar. till exempel finns ingen tvättmaskin, vilket stod på planlösningen att det skulle göra. antagligen har jag misstolkat budskapet att det "finns plats" för tvättmaskin. hrmpf.


lägenhetsinnehavarna var dock vänliga och mycket tillmötesgående. det verkade som om nästa hyresgäst skulle kunna få köpa både tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin, om de ville. tål ju att tänkas på.


lägenheten var väldigt fin. den kändes lite mindre än jag hade väntat mig. å andra sidan känns det alltid lite knepigt med någon annans möbler att klättra över. jag försökte titta så noga jag bara kunde och föreställa mig hur det skulle tänkas bli med våra saker.


lägenheten är till stor del nyrenoverad. vilket innebär två saker. ett: det är en fräsch lägenhet att flytta in i. två: man har ingen chans att få göra om den som man själv vill på hyresvärdens bekostnad. och färgerna var väl, njaaa. sånt går ju dock alltid att fixa till allt eftersom på egen hand. 


det var mycket fönster i lägenheten. det gillar jag. det minsta sovrummet bestod nästan bara av fönster. och vardagsrummet. ett litet burspråk klätt med fönster. och balkongen. jag trodde knappt det var sant när jag klev ut och fattade att den faktiskt är större än den vi har nu. otroligt. till denna dag har jag inte sett en enda lägenhet i stan med större balkong än den vi har. bonus bonus. 


och annars. kikade in i tvättstugan i huset oxå. jättestor. jättefräsch. och jätteren. total motsats till den vi tvättar i nu. dessutom skulle vi slippa springa ut ur huset och ned i en källare för att kunna tvätta. det räcker att ta hissen direkt utanför dörren på båda planen. lätt som en plätt.


området verkar okej. barnvänligt. mycket lekparker runt omkring och promenadvägar. nära till busshållplats och en förskola precis runt knuten. sen så var det ju det här med att vara nummer 7 i bostadkön. vi har i alla fall beslutat oss för att tacka ja. håll tummarna.  

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards