Alla inlägg under november 2007

Av vampireslave - 5 november 2007 14:15

nu har jag läst på lite. frågorna haglar över mig vad gäller graviditetsveckor, ömma bröst och humörsvängningar. herrejösses. jag tänkte att jag skulle vänja mig vid tanken först. men visst är det roligt att så många runt omkring oss bryr sig så mycket. telefonerna går varma och sms:en fyller minneskorten.


jag är i vecka 4.

med god anstormning mot vecka 5.

vårat frö är 1 millimeter långt.  

Av vampireslave - 5 november 2007 13:22

den här natten var hemsk. längesedan jag kände mig så ynklig. satt på muggen och höll mig i handfatet för att inte svimma ned i golvet. kallsvettades så hela kroppen rann. mysigt. men jag har världens bästa sambo som tog hand om mig. sådär som man bara kan göra om man älskar någon riktigt mycket.


jag vill inte höra några läskiga gravid-historier om att spy varje dag och ha en kropp som inte fungerar. jag litar blint på att detta var en tillfällig släng av magsjuka. i och för sig en väldigt otrevlig sådan. men en som redan gått över och aldrig kommer mer igen. det var riktigt länge sedan jag mådde så där dåligt. riktigt. och rädd blev jag. och sambon oxå. vi trodde båda två i några långa sekunder att kroppen påbörjat brutal utstötningsaktion. nej tack.


det visade sig så inte vara fallet. tack och lov. men bara för säkerhets skull har jag stannat hemma från jobbet idag. och ska göra det imorgon oxå. och tyvärr måste jag ringa återbud till temakvällen på lava idag. för riktigt schysst i kistan är jag inte. sen ska jag äta fisken jag kokade igår. kokt fisk är förvisso bra för magen, men inte för mitt psyke. men jag överlever nog på något sätt.


tråkigt att inte kunna vara med och föreläsa ikväll. men jag känner redan hur jag slagit av på takten. börjar prioritera annorlunda. av någon skum anledning. ganska fantastiskt. hur hela ens hjärna påverkas bara för att man råkar ha ett frö i magen. och just därför kan jag inte heller sluta le.

Av vampireslave - 4 november 2007 20:22

jag måste berätta om mina framsteg. i lördags morse åt jag en macka med leverpastej. det var kletigt och smetigt. själva smaken tog jag effektivt kål på med ett berg av saltgurka. men den gick ned i alla fall. utan större men.


ikväll har jag stått och kokat fisk. jag börjar bli en duktig vegetarian. haha. jag som inte ens gillar att stå och laga mat. och jag skulle inte ens äta det efteråt. vi åt nämligen gårdagens taco-rester till middag. det blev istället en bunt matlådor med fisk i ägg- och persiljesås, samt två matlådor till oss imorgon. då blir det andra gången jag äter fisk i mitt vuxna liv.

heja heja!  

Av vampireslave - 4 november 2007 18:13

blodröd bål med flytande döskallar i. spök-kex och vindruvor. döskalleballonger och halloweenserpentiner. pumpor lite överallt och fladdrande ljus i hela lägenheten. skrattande häxor och fladdermöss. ingen levande gick säker denna natt...



den sörjande änkan som skrattade när ingen såg....


 

en nyss uppvaknad zombie på öljakt...


 

djävulen med sin ondskefulla blick...


 

den förskräckliga devilbunny med sitt onda sällskap...


 

MORMOR!!!


 

jag undrar vad fredrik planerar för paula...?


 

...eller vad som döljer sig i varulvsprinsens blick...


 

...två häxor på en soffkant...


 

dödgrävaren kom med yxa och syndigt offer...


 

posers from hell...



och dagen till ära en halloweenslips..



och själv tröttnade jag på min slängkappa och långa perukhår ganska snabbt... 


dagen efter var kökstapeten rosa. strumporna fastnade i golvet och balkongen såg ut som en soptipp. sambon stationerade sig vid diskbänken och jag flög runt på golvmoppen. när en tvåa invaderas av tjugo monster på en och samma gång blir det inte så mycket kvar. men kul var det. och vafan. vi funderar ändå på att flytta. 

Av vampireslave - 4 november 2007 14:36

uppdatering kommer... 

Av vampireslave - 3 november 2007 11:32

den sjunde november för 25 år sedan talade mamma om för pappa att hon var gravid. han skulle få sitt första barn. och det var jag.


pratade precis med mamma. hon hade suttit och tänkt på detta hemma och tyckt att det var lite kul tajming. jag måste ju hålla med.  

Av vampireslave - 3 november 2007 10:31

två nya blå streck har uppkommit idag. och jag är fortfarande väldigt glad. och lite lättad. när man gjort två stycken test med över 99 procents tillförlitlighet känns det ännu lite säkrare. fick just reda på att en vän som i detta nu är höggravid hade testat fyra gånger innan hon vågade tro på resultatet. men två räcker för mig. det har jag bestämt mig för.


halloweenfest ikväll. helnykter tillställning. men det var redan planerat. i alla fall för min del. jag ska göra en alkoholfri bål och en vodkaspetsad häxbål. fram tills dess har vi ganska mycket att stå i. mycket förberedelser. är det temafest så är det. kommer det spöken och gastar så gör det. då måste jag anstränga mig lite, och det är så förbaskat roligt. exakt vad och hur jag går till väga, det kommer upp på bloggen i efterhand.


och det är ju inga tvivel om vad jag och varulvsprinsen kommer att fira ikväll.  



Av vampireslave - 2 november 2007 22:30

när jag slutade jobbet hade jag ont. sån där nervöskramp jag får titt som tätt. har inte kunnat slappna av en sekund idag. inte sedan jag fick svar. har studsat upp och ned och inte kunnat sluta flina. sprungit fram och tillbaka mellan datorn och mobilen på jobbet. har varit här och nu och samtidigt långt borta. då får man ont i magen. kramper.


men det släppte efter lite onyttigheter och ett avsnitt av criminal minds i soffan. just nu känner jag mig totalt slut. fast jag inte gjort något utöver det vanliga. men hjärn-stressen och energi-boosten. hjälp. kommer sova som en klubbad säl i natt. eller ligga och vara nervös för att det första testet var trasigt. eller nåt. ska göra ett till imorgon. bara för säkerhets skull.  

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards