Alla inlägg under april 2007

Av vampireslave - 19 april 2007 23:41

träningen ikväll gick faktiskt bra. trodde jag aldrig. börjar sakta men säkert få grepp om första mönstret i taekwon-do: chon jiu tul. började även haja vad trestegssparring handlar om. med tanke på graderingen i maj är det verkligen på tiden. men, vissa saker kan inte tränas fram med muskelstyrka, man måste förstå syftet oxå. efter träningen var jag trött - i huvudet!

Av vampireslave - 18 april 2007 12:13

föreläsningsmanuset är färdigt. färdigt har det i och för sig varit länge, men nu är det renskrivet och utskrivet. bara att börja plugga in meningarna. vilken tur att det inte blev mer än 7 sidor... om jag lär mig en sida utantill per dag så hinner jag innan det är dags. det trodde jag ju inte ens på själv, så det blir nog till att improvisera lite grann. då blir det ju en mer levande föreläsning. hoppas jag.


sitter och tittar ut genom ett fönster på gröna faran. sorgligt när den är borta. kommer sakna att bli bas-masserad i ryggen och skråla till musik på hög volym. kommer sakna alla blickar som undrar vad det är för vrålåk som kommer längs vägen, och hur blickarna sedan ändras till gapande förvåning när min skithög uppenbarar sig. men snart är det dags. någon som har en svart rostfri mazda mx3 till salu för 10.000 kronor? hm?

Av vampireslave - 17 april 2007 15:37

dimmig i skallen. suddig blick. ont i huvet. jag har suttit vid en dator i snart fyra timmar. resultatet har blivit 55 kompendier jag skall dela ut i samband med föreläsningen. mycket pusslande och pysslande, deletande och addande. men nu är de färdiga. imorgon kan jag förhoppningsvis kopiera upp lite overhead-material. och välja ut musik. fundera över annan rekvisita. måste säga att det var ett riktigt smart drag att ta semester. på torsdag nästa vecka står jag darrandes som ett asplöv i en stor sal och svettas inför främmande människor. jag längtar.

Av vampireslave - 16 april 2007 05:50

min första semesterdag. vaknade redan kl.05 inte för att jag var utsövd. diablo stod och trampade på min kissblåsa. efter en kopp te ramlade jag in i premiäravsnittet för ett yoga-program på tv4. självklart slängde jag mig ned på golvet för att prova, och fick mersmak. ställa väckarklockan imorgon alltså.

Av vampireslave - 15 april 2007 21:54

nu är laorilith född. i world of warcraft. cloudsgrace köpte en brudklänning för 3 guld. den ska jag få när jag skaffar eget konto. han är för söt.


bloggagratis krånglar. det beror på nya program när jag redigerar. ska bli intressant att se när det är klart. förhoppningsvis kan inläggen bli mer som jag vill. förhoppningsvis kan bilder ligga mitt i inläggen oxå. inte bara först eller sist.

Av vampireslave - 14 april 2007 22:05

idag har jag beundrat en söt liten trollunge. med tandlöst flin och skrattande ögon. rosa tofs mitt på huvet. och en jättefin dopklänning. en barnets dag. "alltså, antibiotika är ju ungefär som scandinavien" sa peter när han skulle förklara för mig att pencillin är ett antibiotikum, precis som sverige är en del av scandinavium. antibiotika är ett samlingsnamn. jag skrattade gott och länge. "shit alltså, så här mätt har jag inte varit sen jag hade pengar sist"sa min sambos bror när vi gick från restaurangen. kan tilläggas att killen är smal som en pinne.

Av vampireslave - 14 april 2007 04:37

sprang förbi en spegel och chockskadades. håret jag välvårdat under morgonen stod på ända, kinderna illröda och svetten rann i stora droppar nedför pannan. hektiska timmar på jobbet, men inte besvärande. när jag 30 minuter efter avslutad arbetstid åkte hemåt visste jag att det var för att vila. nu har jag semester i två veckor. aaaaaaahhhh...

Av vampireslave - 13 april 2007 11:07

kroppsrenovering denna morgon. ompyssling. rakning, vaxning, peeling, hårmasker, specialschampo. huden rodnar. håret suckar. själen myser. det har varit tufft de senaste dagarna. jobbar kväll och har stött på nya utmaningar. det är inte alltid lätt att arbeta med människor. det vittnar mina rivsår på händerna om. och blåmärkena på armarna. blev utsatt för tre utfall häromdagen, blev då riven, klöst och nypt. närapå blev jag biten i händer och fötter oxå. dagar som dessa blir jag inte alls avskräckt från mitt arbete. tvärtom. kan inte komma på en mer talande bild om varför jag jobbar just där, och varför jag behövs.

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards