Alla inlägg under mars 2007

Av vampireslave - 9 mars 2007 22:40

kväll. darrig i kropp och själ. vårsolen lyste under dagen. med neddragna persienner låg jag nedbäddad och sov. timmarna segade sig fram. inte ens katterna var villiga att gosa. de sov tydligen bättre på annat håll. eller så tyckte de att jag luktade illa. förutom vila genomgick jag invärtes misshandel. tragiska försök att muntra upp mig själv resulterade i skafferiorgie. lite pringles. lite godis. och päroningefärayoghurt. kanske jonas gardell kan laga näringsbristen?

Av vampireslave - 9 mars 2007 15:12

inget linköping i helgen. istället ska jag ligga å snora ned sängkläderna. är det inte nog nu? kry förra veckan. då var det sportlov här i stan å skolornas gymnastiksalar igenbommade. därav ingen träning, varken taekwondo eller kickbox. innan dess knarkade jag penicillin. å nu hostmedicin. jag kommer sluta som gladys i vattenhålet. blir så förbannat trött. astman är värre. de senaste förkylningarna har ramlat rätt ned i luftrören. kul att ligga å lyssna på massa konstiga ljud innanför bröstbenet när man försöker sova. detta plus de ständiga sjukdomarna som avlöser varandra. KAN det möjligen bero på byggnaden jag arbetar i? den sägs vara full av mögel. tvist pågår mellan hyresvärd och förvaltare. förhoppningsvis behöver jag varken avlida eller få cancer innan detta får en lösning.

Av vampireslave - 8 mars 2007 09:53

hittade ingen drake i garderoben. fan. men symaskinen stod längst ned. en tung en. väger minst ett ton. en sån där gammal en. arvegods från storasyster. minns inte ens när jag senast försökte bemästra maskinen. fick lära om igen vad alla knappar och spakar är till för. trodde den skulle lyfta ut i rymden... krånglade till tusen. men till sist vann jag överlägset. in på sena natten satt jag med mitt konstverk. och idag är jag mer förkyld än nånsin.

Av vampireslave - 7 mars 2007 16:12

jag har blivit utmanad av milo: tävlingsregler: varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.underliga & egendomliga saker om vampireslave:1. det händer att jag sover med ögonen vidöppna. det har oxå hänt att jag samtidigt drömt väldigt roligt och skrattat halvhysteriskt i sängen. skrämde skiten ur min sambo på det sättet en gång. 2. i början av april börjar jag på en ettårig utbildning till häxa. 3. jag får årstidsrelaterade utbrott. om vintern brutalkastar jag mig i snöhögar, om hösten i lövhögar osv. en deppig dag får en svag guldskimrande kant om jag får stå och "tjippa" ett tag i en vattenpöl... 4. jag kommer aldrig träda in i den grå vuxenvärlden. blir helt lyrisk när jag ser ett bollhav. tyvärr har jag inte plast-plaskat sedan i somras. 5. trivs med ensamheten. har haft stora problem med panikångest förut, både i gruppsituationer och i skräck för att vara ensam. har dock lärt mig uppskatta egen tid och egen filosofi. 6. har varit sjukskriven i snart 2,5 år, varav nästan 2 år på heltid. har varit på botten och nära döden. vaknat upp med sladdar på hela kroppen efter självmordsförsök. därifrån började en långsam och otroligt smärtsam klättring uppåt. i slutet av april ska jag hålla i en föreläsning om mig själv på en tredagars storkonferens om psykisk ohälsa. jag utmanar gothiqua mia bimboboy crimsonanna tezaloniki och sanna

Av vampireslave - 6 mars 2007 20:53

hittade en guldgruva idag. den gjorde mig rik. 55 kronor för en hög med böcker. jag älskar second hand. har inte börjat sy på min väska än. men skissade fram ett mönster. kreativiteten kommer i puffar. helst när jag är upptagen med annat.

Av vampireslave - 5 mars 2007 20:34

snön smälter sakta. vår i luften. energi och inspiration. en nystart. köpte tyg på rea. kanske kan jag sy en väska. har köpt såjord och drivhus. kanske blir det ärtor i sommarsalladen. köpte en ny kalender. kanske vänder livet då, när jag har en ny bok att skriva i. väl hemma är det ånyo samma liv. samma tankebajs. börjar fylla i min kalender... kanske börjar det nya livet imorgon?

Av vampireslave - 4 mars 2007 23:26

söndag kväll. omröstningen är avslutad. totalt röstade 30 personer i frågan "vad tycker du gör en blogg intressant?" resultatet blev följande:innehåll - vardag = 36,7%innehåll - goth,metal,hårdrock = 13,3%innehåll - bilder = 13,3%innehåll - bloggaren = 10%innehåll - tankar = 6,7%innehåll - kärlek = 6,7%innehåll - bantning = 6,7%innehåll - mat = 3,3%innehåll - musik&film = 3,3%

Av vampireslave - 3 mars 2007 22:58

ett pendeltåg i fjärran. en ung tjej skruvar nervöst på sig. hon ler blygt. mannen mitt emot släpper inte hennes blick för en sekund. han skrattar. han ställer frågor. han berättar. tjejen är artig och svarar. säger var hon bor. att pojkvännen väntar hemma. var hon har varit. han nickar och skrattar. ler lite mer. pratar om vädret och kylan. hon håller med. han tar hennes hand och gnider den, försiktigt samtidigt som han håller den fast. pratar om hennes kläder. han ska köpa en ny jacka till henne. en som är duglig om vintern. han vill inte att hon åker pendel ensam om kvällen. nästa gång skall han skjutsa henne. de sitter så en lång stund. tjejen skruvar på sig alltmer. kinderna hettar. pinsamt medveten om att han håller fast hennes händer. hon försöker slingra sig. pratar om mobilen, måste skriva sms. äntligen fri. han har hennes blick i ett järngrepp. tar fram sin egen mobil och ber om hennes nummer. hon tvekar. han säger att hon får hans oxå. han frågar igen. hon tvekar. han börjar 07, och sen? ler uppfordrande. hon ger med sig. han pratar om religion. det verkar intressera henne. han pratar om att ålder inte spelar någon roll. att kön inte spelar någon roll. han pratar om den helige ande som uppfyllt honom. om de uppenbarelser han haft i sitt liv. han är stor. han är mäktig. han är spännande och betydelsefull. tjejen nickar artigt. åter pinsamt medveten om hennes händer i hans. lyssnar till berättelserna. försöker att inte såra. han ler. han är ju bara vänlig. en tjock man i 40-årsåldern. flottiga hårtestar kring flinten. blänkande vita tänder. konstant leende. han nickar och skrattar. han är ju bara vänlig. men ögonen släpper han inte för en sekund. händerna håller han i ett järngrepp. han känner väl till hur snälla flickor hanteras. han har gjort det förr. med ett nytt telefonnummer hoppar tjejen av tåget. det var väl inte så farligt. han var ju bara snäll. och springer iväg till sin lägenhet. pojkvännen väntar. mannen på tåget vänder sitt leende mot nästa unga dam. natten är ung, men här spills ingen tid. ursäkta, kan jag få låna din mobil?unga tjejer på perrongens kant. så sköra. så ömtåliga. så övervinnerliga. unga tjejer på perrongens kant. desperata efter uppmärksamhet. sliskiga män med ensamma ettor jagar en lördagkväll. utnyttjar uppfostran lyssna, le och nicka, var intresserad och överjagets respekt du kan inte be honom dra åt helvete, han kanske blir sårad!ekvationens resultat riskerar att bli våldtaget.

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards