Alla inlägg under mars 2007

Av vampireslave - 17 mars 2007 18:07

smygsurfar igen. mouhawahahaha. har sovit middag. trött efter en dag på stan. har handlat lite nödvändigheter, såsom teburkar med drakar på och döskalledisksvampar. ikväll är det pysseltajm. vi ska kolla på white chicks och sen måla tehyllorna svarta. tjusigt tjusigt.

Av vampireslave - 16 mars 2007 19:28

nu sitter jag i lindas soffa å smygsurfar. hon står i köket å panikdiskar och ojar sig över hur stökigt det är överallt. snart ska vi äta tacos, och kanske kolla på nakna rumpor i så ska det låta. vem vet. eller så hinkar vi i oss systemetkassarna och gör stan osäker i natt. kanske rövar vi bort bimboboy till ett hemligt rosa paradis?

Av vampireslave - 16 mars 2007 08:34

i förrgår fick jag ett knäppryck. dags att leka med linda. beställde biljett till sandviken. yeees. tre timmar på en buss i eftermiddag. jag ska sova till gungeligung. eller förbereda min föreläsning som jag ska hålla i april. manus skall vara inskickat 2 april. jag har inte ens börjat. men det känns lugnt, har i huvudet alla ord jag vill få ut, bara att sortera dem på papper. nu ska jag först till psykologen. det blir nog ett bra samtal. lite stressigt kanske. vill bara därifrån, så jag kan ta tåget in till stan och byta till bussen vid cityterminalen. köpte btw lite mums igår att ha på resan. var först inne på karamellkungen i vanlig ordning. men icke! en liten låda med torkad frukt o nötter blev det. "salladsblandning" kallades den, hm? det och en flaska vatten. jävlar vad bra. sandviken, håll i er.

Av vampireslave - 15 mars 2007 11:17

jag klarade det! eldprovet. jag överlevde utan blåmärken. mitt jobb kan vara brutalt ibland. det handlar om utåtagerande personer. det handlar om att själv agera bromskloss och bollplank. inte alltid så lätt när åttio kilo aggressivitet kommer rusande. en kopp chai te hemma i soffan efteråt. trött, nöjd, glad. ställde in högsta volym på mobilen eftersom jag hade beredskap under natten. kunde när som helst bli inringd till jobbet om det utbröt kaos. det befarade uteblev och jag sov gott på nyinköpta kuddar.

Av vampireslave - 14 mars 2007 12:05

gårdagkvällen var tuff. fötter och ben värkte hemma i soffan efteråt. skönt att vara igång igen. oskönt att vara igång igen. jag är glad. känner att jag lever. hopp och förtvivlan handlar om att sätta gränser. jag vill lyckas. efter ikväll vet jag nog. eldprovet. mardrömmar hela natten. det pirrar fortfarande. usch vad jag är nervös. nya kuddar i sängen. flera dagars uppvaknande med nackspärr och ont i huvet. kanske är det botat efter besöket på jysk. kanske försvann mardrömmarna med de gamla örngotten oxå.

Av vampireslave - 12 mars 2007 20:31

klockan är kväll. nyss hemkommen från jobbet. trött och godissugen. men det blir nog en kiwi för min del. och lite chai te. det brukar lugna socker-abstinensen. en aning. i bästa fall. sen ska jag nog sova. är verkligen helt slut. usch för att jobba kväll...

Av vampireslave - 11 mars 2007 10:12

på allvar är bacillerna på väg bort. äntligen! någorlunda pigg denna soliga söndag. vårkänslor infann sig omedelbums. jag tog fram Plantagen-inventarierna och började gräva jord. nu väntar några veckors spänning... omplanterade lite skott oxå, vill ha tillbaka min - av katter fördärvade - djungel.

Av vampireslave - 10 mars 2007 21:49

så kom den till sist. insikten. visheten. det vi ibland kallar verklighet. jag både älskar och hatar all kostrådgivning i media. älskar medvetenheten, hatar hetsen. men det är värt ett försök. jag föredrar ekologiskt, rättvisemärkt och kung markatta. i jämförelse med lågprismärken är det dock dyrt. trots att de ekologiskt odlade äpplena ser mycket godare ut slutar det för det mesta med billiga och kladdiga varianter. utöver detta händer det mer än en gång i veckan att karamellkungen hänger med hem. det var här insikten slog till och beslutet togs. jag är fullkomligt medveten om vad i min ica-kasse som medför hälsovådliga risker. jag lekte med tanken att sortera bort det. att lägga pengarna på helt enkelt vettig mat. polarpärlan åkte tillbaka i hyllan. istället fann vi en sportvariant med extra mycket b-vitamin och järn. vi hade kommit för att inhandla helgens onyttigheter, men valde istället blåbärssoppa med antioxidanter. så det kan bli. en titt ned i påsen och en insikt om att tanken nu var omsatt till handling. det märkliga var att sötsuget från början drivit mig till affären, och när jag åkte därifrån var behoven tillgodosedda, utan minsta socker. magi.

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards