Alla inlägg under mars 2007

Av vampireslave - 23 mars 2007 14:33

började jobba klockan sex imorse. obarmhärtigt tidigt. trött som satan nu. ont i huvet. men ledig resten av helgen. skulle gärna teleportera hit karamellkungen med ett fett förråd, sugen till tusen. imorgon blir det träning. om jag orkar ska jag svettas två timmar gånger tre. längtar!

Av vampireslave - 22 mars 2007 21:05

hemligheten avslöjas. det jag pysslat med halva dagen är tradera och våra nya soffor. kära svärmor hittade en auktion hon tyckte passade vårt hem. en tresits och en tvåsits. blodröd botten och svart mönster. femhundra spänn. nu har jag ringt och fixat med dragkroksbil, släp, betalning osv. på söndag tar jag o min far en tripp till arboga. har hunnit städa köket. välbehövligt. såg helgrisigt ut. kan bero på att jag plötsligt fått för mig att jag måste göra om överallt och fixa. bland annat spacklade jag lite hål i väggen efter gardinstångsfästet i köket, som rasade ned någon gång i höstas. gardiner, stång, fäste, ljuslyktor, rubbet. tränat taekwondo ikväll. kändes bra. gick riktigt bra. fina bentekniker och stabil. toppen inför lördag.

Av vampireslave - 22 mars 2007 13:42

nu är det många hemligheter på gång. jag kan ännu inte avslöja vad jag har trixat med hela morgonen. jag kan i alla fall säga att det börjar lösa sig. 50% chans att helgen blir bra. på lördag skall jag förhoppningsvis på träningsläger. finslipa tekniker i taekwon-do & kickbox. lite klurigt att få ihop allt.håller på att leta efter en fin "book of shadows" på nätet. oskriven alltså. har du något bra länktips?

Av vampireslave - 22 mars 2007 10:59

kaos i hjärnan. mardrömmar natten lång. usch. svettig och utmattad vid uppvaknande. dessutom min lediga dag. *morr* drömde om zombies som jagade mig i ett stort köpcentrum. har nog sett för mycket film. jag höll dem borta genom att stå på en hög pelare och skvätta kaffe på dem. kafferädda zombies. de drog mig i byxbenen och började klättra. brrr! sen drämde jag till Yoda med en handväska i huvet. dags för lite semester på avdelning 34 kanske? förmiddagen har hittills inneburit ringande, mejlande, fixande och trixande. helgen blir antingen wunderbaar eller totalt demolerad. uppdatering kring detta följer under dagen.

Av vampireslave - 21 mars 2007 16:35

avklarade arbetstimmar och kvällen nafsandes i nacken. har sovit en liten stund. blev väckt av tele2 som ville konvertera mig till sekten. nej tack. har redan provat. han gav sig snabbt när jag talade om att jag hade ip-telefoni. sitter här o funderar över de närmaste timmarna. kanske borde jag resa med gröna faran, kanske borde jag pressas ned i soffan med tvångströja. svårt det där. att känna efter. jag har tyvärr ingen bra kontakt just nu. med mig själv. jag letar efter två hål i väggen.

Av vampireslave - 21 mars 2007 04:46

jag vet inte vad det är med mig. de senaste dagarna har jag sprungit runt med andan i halsen o känslan av annalkande ångestanfall. kanske beror det på förra veckans nya upplevelser på jobbet, och att jag spontant drog till sandviken efter det? kanske glömde jag den tråkiga men ack så nödvändiga återhämtningen. det kändes som jag slappnade av rejält hos linda, men ibland finns spänningar kvar som jag inte ens själv känner av. följden har blivit att jag farit runt som en besatt, ingen chans att koppla av. klockan är kvart i fem. har redan varit vaken en dryg timme. skulle va skönt å sova. oron håller ögonen öppna.

Av vampireslave - 18 mars 2007 22:36

borta bra men hemma bäst. den typiska kräftan trivs bäst i sitt hem där hon bonar in sig och rotar sig ordentligt. vampireslave i ett nötskal. det är roligt att fara iväg, men ångesten innan är inte kul, lättnaden väl hemma är dock ljuvlig. ännu bättre blev det när jag såg att våren bitit sig fast. ingen snö. bara regn. glädjeskuttade nästan av tåget. rumpgnuggande och pizza i soffan ikväll. favorit i repris - madagaskar. måste säga att melvin är bäst. kajsa o fredrik på besök, det gjorde mig glad. projektet jag suttit å sytt på överlämnades till kajsa. möjligen kommer det upp en liten bild senare. apropå bilder. raderade lite pix från tidigare inlägg. tar så mkt plats på skärmen. och jag menar. inte överdrivet kul att titta på mina växande skott varje dag. kan jag tänka mig. =)

Av vampireslave - 18 mars 2007 08:22

snart är det dags för mig att åka till sthlm igen. här i sandviken snöar det! deppigt. vi var ute på härligt vårig kvällspromenad med moa igår. och nu snö. det är inte meningen att man ska vänja sig vid väder. hoppas det inte snöar hemma.

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards